Milas Çizgi Gazetesi

VALİ ORHAN TAVLI SANAL GÖZLÜKLE EVLERİ GEZDİ

VALİ ORHAN TAVLI SANAL GÖZLÜKLE EVLERİ GEZDİ
Süt Birliği
150 okundu Okundu
01 Kasım 2022 - 9:09
Süt Birliği

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) başkanlığınca yürütülen ‘İlk Evim, İlk İşyerim ve İlk Evim Arsa’ projesi tanıtım tırı vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Muğla’ya  geldi.

Muğla Cumhuriyet Meydanı’nda eklentileri kurularak Muğlalıların ağırlandığı tırda vatandaşlara ‘İlk Evim, İlk İşyerim ve İlk Evim Arsa’ olmak üzere TOKİ projeleri hakkında bilgiler verildi. Tırı ziyaret eden vatandaşlar, yapılacak evleri sanal gerçeklik gözlüğü ile gezerek fikir sahibi oldu. Başvuruda bulunan ve bulunmayı düşünen vatandaşlar merak ettikleri konulara ilişkin yetkililerden bilgi aldı. Sanal gerçeklik gözlüğü ile evleri gezen vatandaşlar, projenin güzel ve ferah olduğunu, beklentilerini karşıladığını belirtti.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, “İlk Evim İlk İşyerim” kampanyası kapsamında gaziantep escort bayanCumhuriyet Meydanı’nda konuşlanan ve sanal gerçeklik gözlüğü ile yapılacak evleri gezme fırsatı sunan TOKİ tanıtım tırını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla