Milas Çizgi Gazetesi

Selimiye Yaz Futbol Okulu başladı

Selimiye Yaz Futbol Okulu başladı
Süt Birliği
107 okundu Okundu
12 Temmuz 2023 - 15:15
Süt Birliği

Milas Belediyesi Selimiye Yaz Futbol Okulu çocukların yoğun ilgisiyle başladı. Milas Belediyesi, yaz futbol okuluyla çocukların yaz tatillerini eğlenceli geçirmelerini sağlamayı, sağlıklı yaşamı teşvik etmeyi ve geleceğin başarılı sporcu adaylarına fayda sağlamayı hedefliyor…

 

Milas Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde, eğitim öğretim yılı içerisinde ücretsiz olarak açılan kurslar yaz döneminde aralıksız olarak devam ediyor.

SPOR DOLU BİR YAZ

Çocukları spora teşvik etmek, becerilerini ortaya çıkarmak, hareketli yaşam tarzını benimseterek sağlıklı yaşama dahil etmek amacıyla Selimiye Futbol Sahası’nda başlayan Yaz Futbol Okulu’na ailelerin yoğun ilgi göstermesinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Anne babalarımızın güven duyacağı bir ortamda çocukları sporla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. En kısa süre içerisinde Bafa Mahallemizde de yaz spor okulu açacağız.” dedi.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla