Milas Çizgi Gazetesi

“SEÇİMDEN ÖNCEKİ SON YAZ, BİZ HAZIRIZ”

“SEÇİMDEN ÖNCEKİ SON YAZ, BİZ HAZIRIZ”
Süt Birliği
179 okundu Okundu
05 Eylül 2022 - 14:57
Süt Birliği

Milas İlçe Başkanı Süleyman Demirtaş Kavaklıdere’den Açıklama Yaptı

“SEÇİMDEN ÖNCEKİ SON YAZ, BİZ HAZIRIZ”

DEVA Partisi İlçe Başkanları Kavaklıdere’de Buluştu. Toplantıya katılan Milas ilçe Başkanı Süleyman Demirtaş toplantı da ele alınan konular ve çalışmalar hakkında Milas medyasına ve vatandaşlara bilgi verdi.

DEVA Partisi İl Başkanı Emrah Çay ve İlçe Başkanları yaptıkları ortak açıklama da;

Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın da üstünü çizerek belirttiği gibi seçimden önceki son yaz Türkiye genelinde yapılan eş zamanlı etkinliklerimizle tematik çalışmalarımız sahada devam ediyoruz. Bugün Kavaklıdere’de buluşarak hem vatandaşlarımızla buluştuk, hem ilçe teşkilatımızla önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmaları değerlendirdik. Kavaklıdere yaylasında ailecek yaptığımız piknikle de DEVA ailesinin kaynaşması ve motivasyonu için bir araya geldik dedi.

Katılan İlçe Başkanları ( Kavaklıdere İsa Öztürk, Bodrum Mehmet Billorer, Milas Süleyman Demirtaş, Fethiye Saniye Parça Kulaç, Dalaman Bilal Baykan, Ortaca Şenay Gündüz)

DEVA Partisi Milas İlçe Başkanı Süleyman Demirtaş İlçe başkanlığı toplantısında öne çıkan konuları paylaştı;

Son gelen Doğalgaz ve elektrik zamları vatandaşlarımızın ve sanayicimizin kışı zor geçireceği anlamına geliyor.

Asgari ücretli, Emekli, Esnaf her gün daha da ağırlaşan ekonomik koşulların altında ezilmeye devam ediyor. Saha da yaptığımız görüşmeler seçimin öne alınarak bu buhrandan bir an önce çıkılması için çalışmalara başlanmasını istiyor.

Okullar açılıyor ama veliler kara kara düşünüyor.

DEVA Partisi İlçe başkanları okul öncesi veli görüşmelerinde verdikleri raporlarda durum vahim gözüküyor. Üniversite kazanan birçok öğrenci barınma sorunları dolayısıyla okuyamayacak durumda, ilk, orta ve lise öğrenimlerinde de durum farklı değil, öğrenim giderleri, servis ve kırtasiye ürünlerinde gelen zamlar velilerin belini bükmüş durumda.

Adli yıl başlıyor ama Adalete güven kaybolmuş durumda

Adalet sisteminin güvenirliği Barolar, Avukatlar ve vatandaşlar tarafından sorgulanıyor, her gün farklı bir haberle güne uyanan Türkiye yaşananları hayretle seyrediyor ve yok artık bu kadar diyor. Vatandaş verdiği vergilerin fakirden alınarak zengine verilmesi ve bunun hesabının sorulmamasından dolayı adalete inanmaz hale gelmiş

DEVA Sağlıkta ziyaretlerimiz de durum alarm veriyor; Sağlık sektörü zor durumda, Muğla geneli hastanelerimizi içi boşaldı hastane var uzman doktor yok, randevu alınamıyor

Muğla geneli teşkilatlarımızın yaptığı görüşmelerde gördüğümüz tablo çok üzücü, vatandaşlarımız ilçe ilçe uzman doktor arıyor, bulamayınca il dışındaki hastanelerden ve özel hastanelerden medet umuyor ama şehir dışına bile çıkamayacak maddi gücü olmayan vatandaşlarımız büyük mağduriyet yaşıyor.

DEVA Esnafta ziyaretlerimizi iç açıcı değil, Milas’ta Çarşı Pazar esnafı gelecek kıştan endişeli

Enerji ve girdi giderlerinin artması esnafı kepenk kapamaya zorluyor. Eğitim sektörü esnafları büyük zincir marketlerin haksız rekabetinden dolayı bitme noktasında, zincir marketlerin asli görevinin gıda ürünleri satmasını diğer ürünlerden çekilmesini istiyor. Zincir marketlere izin verilen ürün guruplarının kendilerine verilmediğini, bu ürünleri kendilerinin satılmasını yasaklandığını belirten esnaflarımız var.

Önümüzdeki ay çalışmalarında Saha ziyaretlerine ağırlık vereceğiz.

Saha ziyaretlerimiz teşkilatımızın yol haritası oluyor, her dokunduğumuz vatandaş Milas’ta yaşayan vatandaşlarımızın içinde bulunduğu durumu özetliyor ve inanın ki durum çok vahim, LİYAKAT’ın olmadığı bir iktidar yaptıkları her hamlede hata üstüne hata yapıyor, vatandaşımız bunun farkında ve seçim sandığında bunların hesabını soracağı günü bekliyor. DEVA Partisi dip dalga olarak seçimin en büyük sürprizini yapacak parti olduğunu gösteriyor. Vatandaş masal dinlemekten bıkmış, çözüm istiyor bu çözümlerin cevaplarını da EYLEM PLANLARIMIZLA tek tek veriyoruz” dedi.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla