Milas Çizgi Gazetesi

MİLASLI YETENEKLİ SPORCU KARDEŞLERİMİZİ TANIYALIM

MİLASLI YETENEKLİ SPORCU KARDEŞLERİMİZİ TANIYALIM
Süt Birliği
Sercan ErginTÜM YAZILARI
134 okundu Okundu
19 Nisan 2024 - 9:35
Süt Birliği

Merhaba Milas Çizgi Gazetesi ‘Teknik Alan Köşesi’ okurları bugün sizlere köşemde, Muğla Mahalli Liginde muhtelif takımlarımızda futbol oynayan Milaslı tanınmış sporcu kardeşlerimizden söz etmek istiyorum.

EMRE KARAYILGIN: Muğla futbolunun beyefendi sporcularından biri olan Emre Karayılgın futbola Milasspor alt yapısında başladı. Uzun yıllardan beri Milas takımlarında oynadığı güzel futbolla her spor severin beğenisini kazanan Emre Karayılgın bilindiği üzere bu sezon Doktor Alp Milasspor takımında başarılı bir sezon geçirmektedir. İyi futbolculuğunun yanı sıra efendiliğiyle dikkatle takip edilen Emre Karayılgın kardeşimize görev aldığı Doktor Alp Milasspor takımı forması altında başarılar diliyorum.

CANER TAHTACI: İki sezondan beri oynadığı güzel futbolla Milaslı futbol severlerin beğenisini kazanan genç yetenek bilindiği üzere geçen sezon Kıyıkışlacık Spor takımında bu sezonda Doktor Alp Milasspor takımının formasını başarıyla giymektedir. Çabukluğu, sprinter oyun tarzı ile dikkatimi çeken Caner Tahtacı kardeşimize bundan sonra yer alacağı takımlarımızda başarılar diliyoruz.

OKAN PINAR: Muğla futbolunun iyi sağ beklerinden biri olan Okan Pınar spor severlerin bildiği üzere bu sezon Doktor Alp Milasspor takımında iyi bir sezon geçirmektedir. Futbolumuzun efendi sporcularından biri olan Okan Pınar kardeşimize sağlıklı, başarılı bir sezon diliyorum.

MEHMET ÖZDAĞLI: Futbola Milasgücü Spor alt yapısında başladı. Orta sahanın çalışkan disiplinli futbolcularından biri olan Şifo Lakaplı Mehmet Özdağlı kardeşimiz bu sezon Doktor Alp Milasspor takımı forması altında bence başarılı performansı ile dikkat çekti.

EGEMEN KORKMAZ: Dörtyol Spor takımının başarılı defans oyuncusu iki sezondan beri yeşil kırmızılı forma altında oynadığı güzel futbolla Milaslı her spor severin beğendiği isim oldu. Yetenekli sporcu kardeşimize önümüzdeki sezonda başarılar diliyorum.

BAYRAM ZORLU: Milas futbolunun başarılı, yetenekli sporcularından biri olan Bayram Zorlu geçen sezon Kıyıkışlacık Spor forması altında bu sezonda Milas Belediye Milasspor takımı forması altında dikkat çeken futboluyla beğeni ile takip edildi.

ÇAĞRI KARAYILGIN: Milas’ın tanınmış yetenekli sporcularının başında gelen Çağrı Karayılgın bilindiği üzere bu sezon başında Dalyan Spor takımında ilk dönemde forma giydi. Ara transferde Doktor Alp Milasspor takımı formasına transfer olan Çağrı Karayılgın başarılı futboluna devam ediyor.

DENİZ ETİK: İki sezondan beri mahalli birinci amatör kümede yer alan Dörtyol Spor takımı formasını giyen yetenekli futbolcu bu sezon gruplarda attığı estetik şık golleriyle Dörtyol Spor takımına büyük katkılarda bulundu.

MELİH ÖZDOĞAN: Futbola Milasspor alt yapısında başlayan üniversitede öğrenim görürken futboldan uzun yıllar ayrılan Melih Özdoğan kardeşimiz bu sezon birinci amatör ligde yer alan Dörtyol Spor takımı forması altında oynadığı mükemmele yakın futboluyla her Milaslı futbol severin beğenisini kazanmayı bildi. Beğendiğim bir sporcu.

YİĞİTHAN YÜKSEL: Futbola Milasspor takımında başlayan genç yetenek spor severlerin bildiği üzere bugüne kadar Milas’ın tanınmış takımlarında futbol oynadı. Attığı şık gollerle herkesin beğenisini kazanmayı bildi.

SAMET DİLLİ: Futbola Milas Gençlik Spor alt yapısında başladı Akhisar Spor alt yapısına transfer oldu. Bugüne kadar Milas’ın tanınmış amatör takımlarında başarıyla futbol oynadı. Tatlı sert futboluyla beğeni ile takip edilen Samet Dilli kardeşimize önümüzdeki sezonda yer alacağı takımda başarılar diliyorum.

FAHRİ KARAMAN: Futbola Milasspor alt yapısında başlayan çok iyi sol ayağıyla herkesin dikkatini çeken Fahri geçirdiği ciddi sakatlıklar nedeniyle sıkıntılarla bugüne kadar boğuştu. Bu sezon Dörtyol Spor takımının formasını giyen yetenekli oyuncu kardeşimize bundan sonra sağlıklı sakatsız sezonlar diliyorum.

OĞULCAN AKSU: Futbola Milasspor alt yapısında başlayan bugüne kadar mahalli ligde yer alan birçok takımımızda başarıyla forma giyen yetenekli oyuncu bilindiği üzere bu sezon Milas Belediye Milasspor takımında yer aldı. An itibariyle Bafa Zeytin Spor takımında forma giymektedir.

YILMAZ YILDIRIM: Futbola Milasspor takımında başladı. Akhisar Spor alt yapısına transfer oldu bugüne kadar Muğla Mahalli Liginde yer alan birçok takımın formasını giyen tecrübeli oyuncu geçirdiği ciddi sakatlıklara rağmen özveriyle futboluna devam ediyor. Bu sezon içerisinde Milas Belediye Milasspor takımında yer aldı.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla