Milas Çizgi Gazetesi

DALMAN, SEÇİM ZAFERİNİ KUTLADI

DALMAN, SEÇİM ZAFERİNİ KUTLADI
Süt Birliği
306 okundu Okundu
09 Nisan 2024 - 9:16
Süt Birliği
Milas’ın Emek Mahallesi, yerel seçimlerde yeni muhtarı ve ekibiyle kutlamanın sevincini yaşıyor. Mahalle sakinlerinin desteğiyle seçimi kazanan Evrim Dalman, zaferini mahalle sakinlerine teşekkür ederek kutladı.

 

Emek Mahallesi’nin yeni muhtarı olan Evrim Dalman, seçim zaferi sonrası yaptığı açıklamada, “Mahalle sakinlerinin güvenine layık olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağımı taahhüt ediyorum” dedi. “Bu zafer, Emek Mahallesi’nin birlik ve beraberliğini simgeliyor. Hep birlikte daha güzel günler için çalışacağız.”

Dalman, seçim zaferinin ardından mahalle sakinlerine teşekkür ederken, ” Emek Mahallesi Muhtar adayı olarak girdiğimiz yarışta beni ve azalarımı sandıkta destekleyen bizleri bu göreve layık gören oy veren vermeyen tüm mahallemize, gerek telefonla arayarak tebrik eden yolda görüp kutlayanı bizzat ziyaret eden tüm dost, akraba ve arkadaşlarıma, büyüğümden küçüğüme kadar gönülleri bizler için atan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Dalman mahalle sakinlerinin ve Milas halkının bayramını da kutlayarak; “Bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdir.

Bu özel günlerde, yoksulları, kimsesizleri, hasta ve yaşlıları ziyaret etmek, maddi ve manevi yardımlarda bulunmak manevi duygularımızı güçlendirecektir.

Yaşamımızı zenginleştiren bayramları, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için değerlendirmeliyiz. İnsanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması bu özel günlerde hepimizin ortak dileğidir. Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramı’nın huzur ve bereket getirmesini diler, tüm vatandaşlarımızın bayramını en içten duygularımla kutlarım”

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla