Milas Çizgi Gazetesi

2023-2024 SEZONUNUN BAŞARILI SPORCULARINI TANIYALIM

2023-2024 SEZONUNUN BAŞARILI SPORCULARINI TANIYALIM
Süt Birliği
Sercan ErginTÜM YAZILARI
178 okundu Okundu
05 Nisan 2024 - 0:56
Süt Birliği

Merhaba Milas Çizgi Gazetesi ‘Teknik Alan Köşesi’ okurları bugün sizlere köşemde, Muğla mahalli liginde 2023-2024 sezonunda muhtelif takımlarımızda başarıyla futbol oynayan sporcu kardeşlerimizi naçizane tanıtmak istiyorum. Başarılı sezon geçiren ilk Milaslı futbolcu Milas Belediye Milasspor takımı kaptanı Kaleci Ali Tokat kardeşimden bahsedeceğim. Kaleci Ali Tokat an itibariyle devam etmekte olan Milas Belediye Milasspor süper amatör küme takımında forma giymektedir. Ali Tokat kardeşimiz mor beyazlı forma altında yaptığı başarılı kalecilikle bence iyi bir sezon geçirmektedir. Yılların deneyimli kalecisine mor beyazlı takımımıza verdiği hizmetler için kutluyorum. Başarılı sezon geçirmekte olan futbolcu kardeşlerime sırasıyla tanıtmaya devam ediyorum.

MUSTAFA SAYDAM: Doktor Alp Milasspor takımı defans oyuncusu Mustafa Saydam bu sezon Doktor Alp Milasspor takımı forması altında oynadığı başarılı futbolla bence çok başarılı sezon geçirmektedir. Cesur yürekli futbolcu kardeşimize Doktor Alp Milasspor takımı forması altında bundan sonra oynayacağı müsabakalarda başarılar diliyorum.

GÖRKEM YAVUZ: Muğla futbolunun en başarılı sağ bek oyuncularından biri olan başarılı futbolcu bu sezon görev aldığı her müsabakada cansiparene oynadığı mükemmel futbol ile başta basın mensupları olmak üzere Milaslı futbol severlerin çok beğendikleri isim olmuştur. Futbolunu çok beğendiğim Görkem Yavuz kardeşimize önümüzdeki sezonda profesyonel bir takımın formasını giyerken görmek en büyük dileğimdir.

VEDAT ARAS: Doktor Alp Milasspor takımının başarılı orta saha oyuncusu Vedat Aras bu sezon Doktor Alp Milasspor takımı forması altında bence başarılı bir sezon geçirmektedir. Yenilgiye tahammülü olmayan Vedat Aras’ın yaşı ilerledikçe futbolu da büyümektedir. Bu sezon takımına büyük katkılarda bulunan Vedat Aras kardeşimize takımına verdiği katkılar nedeniyle tebrik ediyorum.

FURKAN DIRAVACI: Doktor Alp Milasspor takımında bu sezon ilk kez forma giyen sprinter futbolcu görev aldığı müsabakalarda gösterdiği başarılı futbolla adından sitayişle söz ettirmesini bildi. Çok beğendiğim Furkan Dıravacı kardeşimize önümüzdeki sezon profesyonel takımın birinde forma giyerken görmek isterim.

İHTİLAL DURMUŞ: Muğla futbolunun beyefendi isimlerinden biri olan İhtilal Durmuş Doktor Alp Milasspor takımı forması altında yaşına göre çok iyi bir sezon geçirmektedir. Yılların deneyimli futbolcusu bu sezon görev aldığı her müsabakada sahada elinden geldiğince güzel futbol oynayarak bence görevini iyi yaptı. Yıllanmış şarap gibi yaşlandıkça futbolu da büyümektedir.

SİNAN BOZKIR: Sezon başında mor beyazlı formayı ilk kez giyen, devam etmekte olan mahalli süper amatör kümede yer alan sporcuların içerisinde oynadığı başarılı futbolun yanı sıra beyefendiliğiyle dikkatimi çeken sprinter futbolcu Sinan Bozkır bu sezon mor beyazlı takımın bence en verimli futbolcularının başında gelmektedir. Futbol sahasında oyun içerisinde oynadığı disiplinli futbolla her spor severlerin beğendiği isim olan Sinan Bozkır kardeşimize bundan sonra yer alacağı takımlarda başarılar diliyorum.

ÖMER ANKARALIGİL: Genç futbolcu mor beyazlı takıma ara transferde dahil oldu. Kısa zaman içerisinde mor beyazlı forma altında oynadığı güzel futbolla Milas, futbol severlerin beğendiği isim oldu. Ömer Kardeşime devam etmekte olan süper amatör küme müsabakalarında bundan sonra yer alacağı müsabakalarda Milasspor forması altında başarılar diliyorum.

EMRE KARAYILGIN: Muğla futbolunun deneyimli sporcularından Emre Karayılgın bu sezon Doktor Alp Milasspor takımı forması altında çok başarılı sezon geçirmektedir. Tecrübeli oyuncu görev aldığı her müsabakada sahada olumlu futbol oynayarak bence görevini çok iyi yaptı.

YASİN YEŞİLKIR: Muğla futbolunun yetenekli sporcularının başında gelen Yasin Yeşilkır bu sezon Doktor Alp Milasspor takımı forması altında çıktığı her müsabakada oynadığı akılcı futbolla her bireyin beğendiği isim oldu. Muğla futbolunun en yetenekli sporcularının başında gelen Yasin Yeşilkır kardeşime başarılar diliyorum.

FARUK GEÇER: Bu sezon birinci amatör kümede Kıyıkışlacık Spor takımının kalesini başarıyla koruyan kaleci Faruk Geçer görev aldığı her müsabakada gösterdiği başarılı performans ile yediden yetmişe her spor severin beğendiği isim oldu.

MEHMET OĞUZ FUDEYİL: Mahalli birinci amatör kümede grup şampiyonu olarak, önümüzdeki sezon Muğla mahalli süper amatör kümeye terfi eden Kıyıkışlacık Spor takımının kanat oyuncusu Mehmet Oğuz Fudeyil Kıyıkışlacık Spor takımı forması altında oynadığı güzel futbolun yanı sıra attığı 14 golle dikkat çekti. Beğendiğim yetenekli genç futbolcu kardeşime takımına verdiği engin hizmetler için kutluyorum.

FARUKCAN DEBBA: Kıyıkışlacık Spor takımı forması altında oynadığı güzel futbolla dikkat çeken orta saha oyuncusu Farukcan Debba bu sezon süper Amatör kümede aynı futbolunu devam ederse ileriki yıllarda profesyonel bir takıma transfer olur çünkü çok yetenekli bir sporcu kardeşimiz.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla