Milas Çizgi Gazetesi

DR ALP MİLAS SPOR – SEYDİKEMER BELEDİYE SPOR MAÇINDA FORMA GİYEN SPORCULAR NASIL PERFOR-MANS SERGİLEDİLER

DR ALP MİLAS SPOR – SEYDİKEMER BELEDİYE SPOR MAÇINDA FORMA GİYEN SPORCULAR NASIL PERFOR-MANS SERGİLEDİLER
Süt Birliği
Sercan ErginTÜM YAZILARI
251 okundu Okundu
09 Nisan 2024 - 9:36
Süt Birliği

Merhaba Milas Çizgi Gazetesi Teknik Alan Köşesi okurları bugün sizlere köşemde, geçtiğimiz pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunda oynanan Dr Alp Milas Spor Seydikemer Belediye Spor müsabakasında forma giyen her iki takımın sporcuları bu müsabakada nasıl performans sergilediler.

DOKTOR ALP MİLAS SPOR

KALECİ MERT EMİRHAN; yetenekli Kaleci bu müsabakada 90 dakika çok başarılı kurtarışlar yaparak mükemmele yakın kalecilik yaptı. Milaslı futbol severler Kaleci Mert’in performansını çok beğendiler.

GÖRKEM YAVUZ; Muğla Mahalli Süper liginin en iyi sağ beklerinden biri olan Görkem Yavuz müsabaka boyunca sahada basmadık boş alan bırakmadı. Herkesin çok beğendiği Görkem kardeşimize bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum.

EFECAN DİLMEN; genç sol bek müsabaka boyunca disiplinli futbol oynayarak bence görevini kusursuz yerine getirdi. Genç sporcu kardeşimize bundan sonra görev alacağı Müsabakalarda başarılar diliyoruz.

ONUR YENİÇULHA; Müsabaka içerisinde sayısız Seydikemer Spor ataklarını başarıyla önleyen genç stoper her maçında olduğu gibi bu müsabakada da bence sahada akıllı işler yaparak görevini iyi yaptı.

MUSTAFA SAYDAM; Muğla mahalli liginin en kaliteli stoperlerinden biri olan tecrübeli oyuncu her maçında olduğu gibi bu müsabakada da oyun disiplinine sadık kalarak çok iyi oynadı. Genç oyuncu müsabaka boyunca hem kesici hem de arkadan oyun kurucu olarak iyi futbol oynadı. Şık bir gole de imza atarak takımının kazanmasını sağladı. Yürekli kardeşimize başarılar diliyorum.

VEDAT ARAS; Müsabaka boyunca hiç hata yapmadan temiz futbol oynadı. Milaslı futbol severler bu müsabakada Vedat’ın oynadığı akılcı futbolu beğendiler. Ben Vedat’ın her görev yaptığı müsabakalarda böyle sakin futbol oynamasını bekliyorum. Vedat sakin futbol oynadığında takımına büyük katkı sağlıyor.

EMRE KARAYILGIN; Deneyimli oyuncu yaşı ilerledikçe oyun tecrübesiyle sahada çok olumlu işler yapmakta. Ben bu müsabakada Emre’yi çok beğendim. Bu müsabakada top kesti, sahip olduğu her topu olumlu kullandı dolayısıyla görevini çok iyi yaptı.

MEHMET ÖZDAĞLI; Takımın en sakin, temiz futbol oynayanlarından biri olan Şifo Mehmet bu müsabakada hiç hata yapmadan müsabakayı tamamladı. Futbol severler Şifo Mehmet’in oynadığı futbolu beğendiler.

ÇAĞRI KARAYILGIN; Genç yetenek bu müsabakada ilk yarıda sık sık gerilere gelerek Görkem’in verdiği her topu olumlu kullanarak bence ilk yarıda çok iyi futbol oynadı. Çağrı her maçında böyle oynarsa önümüzdeki sezon başka takımlara transfer olabilir. Beğendiğim bir sporcu kardeşimiz.

SÜLEYMAN KIRATLI; Yaşı ilerledikçe sahada daha olumlu işer yaparak görevini iyi futbol oynamaktadır. Tecrübeli santrafor bu müsabakada istediği topları alamadı ama sık sık geriye gelerek bence faydalı işler yaptı.

İHTİLAL DURMUŞ; Muğla futbolunun efendi sporcularından biri olan tecrübeli oyuncu bu müsabakada sıkı marke edilmesine rağmen oyun içerisinde sık sık boş alanlara giderek rakip defansı hataya zorladı. Dolayısıyla bence İhtilal Durmuş bu müsabakada görevini iyi yaptı. Milaslı Futbol severlerin çok beğendiği İhtilal kardeşime Allah uzun ömürler versin de İhtilal 40 yaşına kadar futbol oynasın.

CANER TAHTACI; Genç yetenek oyuna sonradan dahil oldu sahada elinden geldiğince güzel futbol oynayarak Milaslı futbol severlerin beğenisini kazanmayı bildi.

SEYDİKEMER BELEDİYE SPOR;

KALECİ KAAN GELİŞTİ; Genç Kaleci iyi kaleci ama aşırı sinirli bir sporcu bu müsabakada iyi maç sergiledi Milaslı futbol severlerin beğenisini kazandı. Ama maçın bitiminde yaptığı hoş olmayan davranışlar bu kardeşimize yakışmadı.

İNAN KARABULUT. Tecrübeli stoper bu müsabakada takımının en başarılı futbolcusu olarak dikkat çekti. Deneyimli stoper 90 dakikada birçok gollük pozisyonları tecrübesiyle bertaraf ederek bence çok iyi futbol oynadı. Beğendiğim bir sporcu kardeşimiz.

CAN SIKILMAZ; Genç oyuncu bu müsabakada defansta hiç hata yapmadan kesici olarak her spor severin beğenisini kazanmayı bildi. Can sıkılmaz birlikte oynadığı İnan Karabulut ile iyi bir ikili oluşturmuşlar.

SERGEN TUNBALOĞLU; Sergen kardeşimiz bu müsabakada müsabaka boyunca hiç hata yapmadan disiplinli bir futbol oynadı. Ben Sergen Kardeşimize bu müsabakadaki performansı nedeniyle beğendim.

MERTCAN BURUKÇU; Müsabaka boyunca az hata yaparak futbol oynayan Mertcan kardeşimizin oynadığı futbolu ben beğendim. Oyun içerisinde hiç hata yapmayan disiplinli futbol oynayan Mertcan kardeşimize bundan sonra oynayacağı Müsabakalarda başarılar diliyorum.

ALİHAN ÇELİK; Maçın çalışkan, disiplinli futbolcuların başında gelen Alihan Çelik müsabaka boyunca yürekli futbol oynadı bu futbolcuyu Milaslı futbol severler beğeni ile takip ettiler.

FAHRİ ERTUĞRUL AYDEMİR; Muğla futbolunun en istikrarlı, sprinter oyuncularından biri olan Fahri Ertuğrul Aydemir bu müsabakada mükemmele yakın futbol oynadı. Müsabaka boyunca sahada mükemmel işler yapmasına rağmen çok istediği golü bulamadı. Milaslı futbol severler Seydikemer sporlu Fahri Ertuğrul Aydemiz kardeşimizi çok beğendiler. Yumuşak bileklere sahip olan rakip defansın adeta içerisinden geçen bu kardeşimiz şansız bir gün yaşadı. Ben Fahri Ertuğrul Kardeşimizi 90 dakika keyifle izledim.

OKAN GÜZEL; Müsabaka içerisinde istekli, arzulu ve disiplinli futbol oynayarak bence bu futbolcu sahada görevini çok iyi yaptı. Ben bu kardeşimizi beğendim.

MERT KÖKÇÜ; bu maçın çalışkan dinamik isimlerinden birisiydi. Sahada disiplin içerisinde oynadığı güzel futbolla Milas da futbol severlerde iz bıraktı.

METEHAN ÇETİNGÜL. Müsabaka içerisinde Dr Alp Milas spor takımı defansı tarafından sıkı marke edilmesine rağmen her iki ayağını iyi kullanan Metehan Çetingül bu müsabakada sahada çok koşarak pozisyona girdi. Ben genç oyuncuyu bu müsabakadaki performansı nedeniyle beğendim.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla