Milas Çizgi Gazetesi

ZAFER PARTİSİ 1 YAŞINDA

ZAFER PARTİSİ 1 YAŞINDA
Süt Birliği
102 okundu Okundu
26 Ağustos 2022 - 12:31
Süt Birliği

Ümit Özdağ Başkanlığında 26 Ağustos 2021 yılında kuruluşunu gerçekleştiren Zafer Partisi 1. Yılını kutluyor. Bu kapsamda sabah saat 9.30’da Milas Atatürk Anıtı önünde toplanan Zafer Partililer anıta çelenk bırakarak kuruluşlarının yıl dönümün kutladılar.

Milas Atatürk anıtı önünde gerçekleşen kutlama programına Zafer Partisi Milas İlçe Başkanı Suat Yaşar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın ve Çocuk Politikalarından Sorumlu Başkan Nihal Öktür ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şube Başkanı Mehmet Sarban katıldı.

Milas İlçe Yönetim Kurulu üyesi Uğur Palabıyık sunumuyla başlayan program Başkan Yaşar’ın Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla devam etti.

Günün anlamını belirten konuşmasında Milas İlçe Başkanı Suat Yaşar, Atatürk çizgisinde, Türk Milliyetçiliğini savunan bir parti olduklarını belirtti.

Başkan Yaşar ayrıca parti kuruluşunda icazet almak için biz emperyalist devletlerden değil Türklüğün sembolü olan Ahmet Yesevi hazretlerine dua ederek icazetimizi aldık dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü; “Sayın Genel Başkanımız bu yola çıkarken Türkistan’da Ahmet Yesevi’nin mezarını ziyaret ederek, toprak alıp, bu toprağı Türkiye’deki Hacı Bektaşı Veli’nin mezarına serpmiştir. Görüldüğü gibi Zafer Partisi icazetini ve kuruluşunu emperyalist güçlerden ya da başka bir yerden almamış, Ahmet Yesevi’den icazet alarak Zafer Partisi kurulmuştur.

Zafer Partisi gerekli çalışmaları yaptıktan sonra bir yıl gibi kısa bir sürede büyük bir aşama göstererek Türk milletinin sevgisini kazanmıştır.

Partimiz, Anadolu Kalesi Projesi ile ülkemizde bulunan sığınmacıları bir yıl içinde memleketlerini gönderecek gerekli planlama ve stratejileri istanbul bakırköy escort bayan hazırlamıştır.

Zafer Partisi, Kılıçarslan Kalkan Projesi ile de FETÖ ve PYD’yi nasıl göndereceği konusunda gerekli strateji ve planları yapmıştır.

Zafer Partisi Türkiye’de büyük bir aşama kaydetmiştir. Bugün aynı zamanda 26 Ağustos 1071 Malazgirt Savaşı’nın 951. yıl dönümüdür. Bu tarihe denk gelmesi sebebiyle 1071 Malazgirt Savaşı’nda kutluyoruz.

Zafer Partisi’nin amacı Türk Milletinin bütün mensuplarına özgür, güvenli ve sosyal adaleti benimsemiş geleceğe güvenle bakan bir Türkiye yaşatabilmektir. Partimizin kapısı, FETÖ ve PKK bağlantısı olmayan, Atatürk ve ilkeleriyle sorunu olmayan herkese açıktır.

Zafer Partisi Atatürk çizgisinde, Türk Milliyetçiliğini savunan bir partidir. Tüm Milas Halkını Zafer Partisine katılmaya çağırıyoruz” dedi.

Program konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu.

   

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla