Milas Çizgi Gazetesi

Yörük Türkmen göçü 14 Haziranda…

Yörük Türkmen göçü 14 Haziranda…
Süt Birliği
178 okundu Okundu
06 Haziran 2022 - 8:55
Süt Birliği

Yörük kültürünün korunması adına çalışmalar yapan Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği, 14 Haziran tarihinde Yörük göçü ve toyu düzenleyecek. Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği Başkanı Mevlüt Kiriş, Yörük göçü ve toyuna herkesi davet etti.

Yörük ve Türkmenleri bir araya toplayan Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği, Yörük göçü ve toyu hazırlıklarını tamamladı.

14 Haziran saat 14.00’de Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği önünden başlayacak olan Yörük göçü, şehir merkezindeki yürüyüşün ardından Atapark’taki etkinliklerle devam edecek.

Aynı gün saat 21.00’de Milas Atatürk Kültür Merkezi’nde (Amfi Tiyatro) toy gecesi düzenlenecek.

HERKES DAVETLİ

Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği Başkanı Mevlüt Kiriş, “Üyelerimiz ve arkadaşlarımız ile beraber 9 aylık çalışmanın ardından sizlerin keyif alacağı programa herkes davetlidir. Koro şefimiz müzik öğretmeni Ali Çakır, halk oyunları alanında Oğuz Murat Gündüzalp’in emekleri ve kıymetli kursiyerlerimizin gayreti sayesinde Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği olarak Yörük göçü ve Toy gecesinde buluşalım.” dedi.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla