Milas Çizgi Gazetesi

“YARIN DEĞİL HEMEN ŞİMDİ DİYORUZ”

“YARIN DEĞİL HEMEN ŞİMDİ DİYORUZ”
Süt Birliği
67 okundu Okundu
08 Mayıs 2023 - 18:47
Süt Birliği

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, Muğla Büyükşehir Belediyesinin ‘Bizi bir de bahar gelince görün’ reklam afişine tepki gösterdi. Akça, belediyenin yapmadığı hizmetler ve vatandaşların mağduriyetleri hakkında eleştirilerde bulundu ve AK Partinin hizmet için baharı değil yarını dahi beklemediğini söyledi.

 

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, Muğla Büyükşehir Belediyesinin “Bizi bir de bahar gelince görün” reklam afişine tepki gösterdi.Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün’ün yapmadığı birçok hizmet olduğunu savunan Akça, AK Parti’nin ise hizmet için baharı değil yarını dahi beklemediğini söyledi. Akça açıklamasında, “Birileri hizmet için baharı beklerken biz yarını dahi beklemiyoruz. Yarın değil hemen şimdi diyoruz”

“Yıllardır belediye başkanlığı yapan CHP’li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün “Bizi bir de bahar gelince görün” diye slogan üretmiş.

Oysa Belediye başkanı olarak yapması gerektiği halde yapmadığı birçok hizmet olduğu gerçeği herkesçe malum. Zira vatandaş bitirilemeyen yollar ve kesilen sular yüzünden canından bezdi.

Buna rağmen bu konularda hiçbir ilerleme sağlanamadı. . Turizm sezonu öncesi Marmaris Yat Limanındaki sorun ise hala devam etmekte. Yıllardır belediye başkanlığı yapmasın rağmen halen hizmet yapmak için baharın gelmesini beklediğini söylemekte. Oysa Sayın Gürün Belediye Başkan seçildikten sonra birçok bahar geldi geçti. Halen yapamadığı hizmetler için bahaneler üretmekte.

AK Parti hem genel hem yerel yönetimler konusunda sadece ulusal değil, küresel ölçekte hizmetlere imza atan örnek bir partidir.  İlk olarak 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar seçip, ülkemizde ve Muğla’mızda milletvekili sayılarımızı arttıracağız , sonra da CHP’nin yönetimde olan belediyeleri de AK Partili belediyecilikle buluşturacağız. Halkımızın hak ettiği gibi hizmeti almasını sağlayacağız.

Biz hizmetlerimizi yarın değil hemen şimdi anlayışı ile başlatıp, durmak yok yola devam diyerek devam ettireceğiz. Aziz milletimizin bildiği gibi bizim belediyeciliğimiz eser belediyeciliğidir.

Bazıları hizmet için baharı bekleyedursun. Biz yarın değil hemen şimdi demeye devam edeceğiz.”

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla