Milas Çizgi Gazetesi

SGK ÇALIŞANLARI EYLEMDE

SGK ÇALIŞANLARI EYLEMDE
Süt Birliği
129 okundu Okundu
30 Mart 2023 - 13:24
Süt Birliği

Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanları hak talepleri için 1 saatlik iş bırakma eylemi gerçekleştiriyor.

Çalışma şartlarına göre maaş ödemelerinin düzenlenmesi, ayrıca uzmanlık tazminat ek ödeme ikramiye gibi haklarının verilmesi ve iyileştirilmesini isteyen Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanları, tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Sosyal Güvenlik Kurumu Muğla İl Müdürlüğü Milas Sosyal Güvenlik Merkezi önünde bugün 1 saatlik iş bırakma eylemi gerçekleştiriyor.

Birleşik Eylem, TÜRK BÜRO-SEN ve KESK bileşenlerinin destek verdiği eylem de, SGK çalışanlarının bu kadar özverili çalışmalarına rağmen özlük hakları ve aldıkları ücretlerin iyileştirilmeye muhtaç olduğu belirtilerek,  666 sayılı KHK ile ellerinden alınan fazla mesai ücretleri, ikramiyeleri ve diğer ödemelerinin ivedilikle yeniden ödenmeye başlanmasını talep ettiler.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla