Milas Çizgi Gazetesi

Milas Yörük Türkmen Derneği’nden şehitler ruhuna aşure

Milas Yörük Türkmen Derneği’nden şehitler ruhuna aşure
Süt Birliği
113 okundu Okundu
01 Eylül 2022 - 14:56
Süt Birliği

Milas Yörük Türkmen kültür derneği tarafından Muharrem ayı nedeniyle düzenlenen aşure etkinliği 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle şehitler ruhuna dağıtıldı.

Muharrem ayı nedeniyle Milas Yörük Türkmen kültür derneği aşure etkinliği gerçekleştirdi.

Gazipaşa Mahallesi Kışla Caddesi üzerinde bulunan Pazar Cami önünde saat 12’de gerçekleşen aşure etkinliği şehitler ruhuna dualar okunması ile başladı.

Dernek olarak geleneksel hale getirdikleri aşure etkinliğini bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle şehitlerimiz ruhuna ve ebediyete intikal etmiş Türk büyükleri ruhuna hayır yaptıklarını ifade eden Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği Başkanı Mevlüt Kiriş, ” Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği olarak Muharrem ayının son günlerinde ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100 yılında ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bütün bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin her kademesinde görev yapmış bütün şehitlerimiz için üyelerimizin desteğiyle ve aile büyüklerimizin desteğiyle aşure hayırını gerçekleştirdik.

Katılım sağlayan Milas halkına ve ona destek veren üyelerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu konuda katkı sağlayanların da hayırlarını Allah kabul etsin.

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bütün şehitlerimiz için daha neler yapabiliriz bilmiyorum ama onlara Allah’tan rahmet diliyoruz. Bize güzel bir vatan bırakmışlar ve bizlerde bu vatana sahip çıkmak zorundayız.

Ayrıca Allah bu aylar hürmetine ve bu etkinlikler sayesine daha da birbirimize kenetlenmeliyiz. Dini ve Milli bayramlarımızı özümüzde gerektiği gibi yaşamalıyız” dedi..

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla