Milas Çizgi Gazetesi

Milas Belediyespor’da Düzceler Dönemi

Milas Belediyespor’da Düzceler Dönemi
Süt Birliği
472 okundu Okundu
09 Haziran 2021 - 7:05
Süt Birliği

Kariyerinde birçok başarı bulunan deneyimli voleybol antrenörü Hüseyin Düzceler yeni sezonda Milas Belediyespor’un başarısı için görev yapacak.

İlçemizi Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Ligi’nde başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımımızın baş antrenörlüğüne son olarak Beşiktaş Voleybol Takımını çalıştıran deneyimli teknik adam Hüseyin Düzceler getirildi.

Geçtiğimiz sezon ligde grup aşamasında başarılı sonuçlar alarak, ligi şampiyon olarak tamamlayan ve daha sonra oynanan play off maçları neticesinde Efeler Ligi’nin kıyısından dönen Milas Belediyespor bu sezon da ligin iddialı takımı olmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Başarılı teknik adam Hüseyin Düzceler ile prensip anlaşmasına varan Milas Belediyespor Voleybol Takımı bu sezon da ligin başarılı ekiplerinden biri olmayı hedefliyor.

Başarılı teknik adam Hüseyin Düzceler ile önümüzdeki günlerde Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ın makam odasında imza töreni düzenlenecek.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla