Milas Çizgi Gazetesi

HAYAL KAFE AÇILDI

HAYAL KAFE AÇILDI
Süt Birliği
116 okundu Okundu
19 Mayıs 2023 - 1:47
Süt Birliği

Milas’a bağlı Menteş Mahallesi’nde Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun bahçesinde,  Hayal (Engelsiz)Kafe açıldı. Engelliler haftası kapsamında düzenlenen açılış töreninde okul öğrencilerinin söylediği şarkılara, davetliler alkışla tempo tutarak ve söyleyerek eşlik ettiler.

 

Hayal Kafe Milas’ın Menteş Mahallesi’ndeki Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu bahçesinde düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın, Okul yöneticileri ve öğretmenleri ile davetliler katıldı.

“BİR ZAMANLAR HAYALİMİZ GERÇEK OLACAK MI DİYORDUK BUGÜN O HAYALİ AÇIYORUZ”

Açılışta konuşanlar, böyle bir kafeyi açmanın hayaliyle yola çıktıklarını ifade ederek; “Bir zamanlar hayalimiz gerçek olacak mı diyorduk bugün o hayalimizi, ‘Hayal Kafe’mizi açıyoruz. Emeği geçen, katkısı bulunan herkese teşekkür ederiz. Herkesin gerçekten çok emeği ve katkısı var” diye konuştular

“KAFEYİ AÇTIK BİTTİ DEMEYELİM HER ZAMAN SAHİP ÇIKALIM!”

Ayrıca sadece kafeyi açmış olmakla bu işin bitmediğine dikkat çeken konuşmacılar; “Kafemizi açtık bu iş bitti demeyelim. Asıl iş bundan sonra başlıyor. Hayal Kafe’mize her zaman sahip çıkalım” dediler.

ŞARKILARA EŞLİK EDİP TEMPO TUTTULAR

Okul öğrencilerin sergilediği zeybek, roman havası gibi oyunları ilgi ile izleyen davetliler, öğrencilerin söyledikleri şarkılara alkışla tempo tutup, söyleyerek eşlik etti.

Daha sonra kurdele kesimi ile birlikte Hayal Kafe’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından davetliler okuldan mezun olan öğrencilerin çalıştığı kafeyi gezdiler.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla