Milas Çizgi Gazetesi

ZAFER PARTİSİ’NDEN MİLAS TURU

ZAFER PARTİSİ’NDEN MİLAS TURU
Süt Birliği
113 okundu Okundu
12 Nisan 2023 - 14:31
Süt Birliği
Zafer Partisi Muğla 1.Sıra Milletvekili Adayı Ünal Yiğit ve 3. Sıra adayı Aybike Ece Taşova, dün Milas’ta bir günlük bir çalışma programı gerçekleştirdi. Bazı caddelerdeki esnafı ziyaret eden adaylar, Salı Pazarı’nda alışveriş yapan vatandaş ve pazarcı esnafına kendilerini tanıtarak, parti programını anlatan el ilanlarını dağıttılar. Öte yandan adaylar alış veriş yapan vatandaşlara da üzerinde parti amblemi olan pazar torbalarını hediye ettiler. Boğa Yokuşu’nda fidan diken adaylar, sanayi esnafını ziyaret ettikten sonra akşam İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün iftar yemeğine katıldılar.

 

Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer’in yanı sıra Milas İlçe Başkanı Suat Yaşar, İlçe Kadın Çalışmaları Başkanı Hasret Afşar ve bazı ilçe yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı bir günlük Milas programında, Muğla Milletvekili Adayları Ünal Yiğit ve Aybike Ece Taşova, Milaslılara kendilerini tanıtarak 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde destek istediler.

“HÜDAPAR İLE HDP’NİN ARASINA SIKIŞMAYIN”

5 yıldır uygulanan cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ülkeyi getirdiği noktada siyasi partilerin cumhuriyet ilkelerini tamamen unuttuklarını belirten Yiğit ve Taşova; “Ne yazık ki 85 milyonluk ülkeyi terörle ilişkili oldukları apaçık ortada olan HÜDAPAR ve HDP’ye mahkum etmeyi tercih ettiler. Atatürkçü çizgisi, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü savunan Zafer Partisi, kendisi gibi düşünen siyasi partilerle ATA İttifakı’nı kurarak Sinan Oğan’ı cumhurbaşkanı olarak milletimizin huzuruna çıkardılar. Bu nedenle diyoruz ki milletimiz HÜDAPAR ve HDP arasında sıkışmayacak. Cumhuriyetin temel ilkelerinden ve Anayasa’nın ilk dört maddesi ile ilgili asla taviz vermeyen bir cumhurbaşkanı adayı ve mecliste bu düşünceyi temsil edecek Zafer Partili milletvekilleri olacak.”

“HİÇ BİR KİRLİ PAZARLIĞIN İÇİNDE OLMADIK, OLMAYACAĞIZ”

“Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ ve tüm kurmaylarımız, seçime katılacak diğer siyasi partiler gibi koltuk pazarlığı yapmadı. Ülkenin seçmenine güvenmeyen, meclise girebilmek için her türlü pazarlığa evet diyenlerle aynı gemide olmadık, olmayacağız. Zafer Partisi kuruluş felsefesini Atatürk ve cumhuriyet ilkeleriyle oluşturmuş, sadece Türk milletiyle ittifak etmeyi düşünen bir çizgidedir.

Terör örgütleriyle aralarına bir türlü mesafe koyamayan, adeta onların arka bahçeleri gibi duran siyasi düşünceler mahkum bırakılmaya çalışan milletimize ‘Korkmayın! Yalnız değilsiniz. Zafer Partisi’ var diyoruz” diyerek bir yandan kendilerini tanıtan, bir yandan parti programının ana başlıklarla yer aldığı broşürleri Milaslılara dağıtan uğla Milletvekili adayları Ünal Yiğit ve beraberindekiler, ilçedeki bazı ana cadde üzerindeki esnafı ve pazaryerini dolaştılar.

BOĞA YOKUŞU’NDA FİDAN DİKTİLER

İlçe merkezindeki ziyaretlerin ardından Milas Mahalle Muhtarları Derneği tarafından Boğa Yokuşu’nda oluşturulan hatıra ormanı için düzenlenen törene katılan Zafer Partililer, günün anısına birer fidan diktiler.

Törene katılan protokol ve Milas Mahalle muhtarlarıyla sohbet eden partililer daha sonra Menteş Mahallesi’ne geçerek Mahalle Muhtarı Bayram Arıcı ve mahalle sakinleriyle bir araya geldiler. Ardından Milas Sanayi esnafını ziyaret eden partililer, Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün, Türk Polis Teşkilatı’nın 178’nci kuruluş yıldönümü kutlama çerçevesinde düzenlenen iftar yemeğine katıldılar.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla