Milas Çizgi Gazetesi

YÜCELEN ŞİRKETLER GRUBU 60 YAŞINDA

YÜCELEN ŞİRKETLER GRUBU 60 YAŞINDA
Süt Birliği
197 okundu Okundu
01 Kasım 2022 - 8:49
Süt Birliği

Muğla’nın ekonomik ve sosyal dünyasında belirgin ve öncü bir yeri bulunan Yücelen Şirketler Grubu, 60. yılı dolayısıyla kutlama programı düzenledi. Yücelen Hotel, Muğla, Marmaris ve Ortaca’da da hastaneleri bulunan Yücelen Şirketler Grubu tarafından düzenlenen programda Ali Abbas çınarın hazırladığı ‘Hamdi yücel Gürsoy ve Muğla’da Yücelen’in Hikayesi’ kitabının tanıtımı yapıldı.

Yücelen Hastanesi’nin konferans salonunda düzenlenen programa Hamdi Yücel Gürsoy, Muğla Büyükşehir belediye başkanı Osman gürün, hastanenin ilk başhekimi Dr. Necdet Doğu, mevcut başhekim Dr. Sumur Gazezoğlu, doktorlar ve hastane personeli katıldı.

Müzik dinletisiyle başlayan programda, Hamdi Yücel Gürsoy’un belgesel gösterimi sergilendi.

Daha sonra Ali Abbas çınarın hazırladığı ‘Hamdi Yücel Gürsoy ve Muğla’da Yücelen’in Hikayesi’ kitabının tanıtımı yapıldı.

Hastanenin ilk başhekimi Dr. Necdet Doğu’nun konuşmasıyla devam eden programda Prof. Dr. Ayhan Özdemir, Saim Gürsoy ve Dr. Sumur Gazezoğlu da birer konuşma yaptı. Dr. Gazezoğlu, “Yücelen şirkteler grubunun kuruluşunun 60. yıldönümünde bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Eski başhekimiz sayın Necdet doğudan 10 yıl önce devraldığım ve son 10 yılını paylaşmaktan şeref duyduğum, birlikte başarıyla yürüdüğümüz bu yolda yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz. Şirketler grubumuzun bu özel yıldönümü hepimize kutlu olsun. Yücelen prensipleri doğrultusunda nice 60 yıllar dilerim” diye konuştu.

İş insanı Hamdi Yücel Gürsoy’un Muğla ekonomik, sosyal, siyasal ve spor dünyasında belirgin bir yerinin olduğu, turizm, sağlık ve eğitim alanındaki yatırımlarıyla insan hayatına doğrudan dokunduğu ve halk içinde çok saygın bir yerinin olduğu biliniyor. Şoförlükten keresteciliğe, futbolculuktan Muğla spor başkanlığına, müteahhitlikten turizm ve sağlık yatırımlarına kadar ulaşan hikâyede sadece Hamdi Yücel Gürsoy’un hayatı ve şirketleri değil, Muğla tarihinin de kısmi hikâyesi yer alıyor.

Uzun yıllar çeşitli derneklerde görev alan, defalarca Muğla spor başkanlığı da yapan Hamdi Yücel Gürsoy’un şirket kuruculuğu ve hayat hikâyesi katılımcıların yoğun ilgisini çekti.

Son olarak, ‘Hamdi Yücel Gürsoy ve Muğla’da Yücelen’in Hikâyesi’ kitabı konuklara takdim edildi. 60. yıl pasta merasimi ve ikramlar ile program son buldu.

Devam edecek etkinlik çerçevesinde ise, 2 Kasım tarihinde Marmaris yücelen hastanesi konferans salonunda, 9 Kasım tarihinde ortaca yücelen hastanesi konferans salonunda, 16 Kasım tarihinde Akyaka’da yücelen Hotel konferans salonunda kutlama programları yapılacak.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla