Milas Çizgi Gazetesi

YENİDEN REFAH PARTİSİ MİLAS İLÇE TEŞKİLATI KURULDU

YENİDEN REFAH PARTİSİ MİLAS İLÇE TEŞKİLATI KURULDU
Süt Birliği
575 okundu Okundu
08 Aralık 2022 - 14:20
Süt Birliği

Genel Başkanlığını eski başbakanlardan Merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi Milas İlçe Teşkilatı, 10 gün önce kurularak, Ersin Toptaş resmen kurucu ilçe başkanı olarak atandı. Toptaş ve arkadaşları bugün ilçedeki basın mensuplarıyla tanışma adına kahvaltıda bir araya geldi.

Genel Merkez tarafından 10 gün önce kurucu ilçe başkanı olarak atanan Ersin Toptaş, kısa sürede parti hizmet binasının tutulduğunu, 2 adet seçim aracı satın alındığını belirterek; “Bu süreçte hemen yönetim kurulumuzu oluşturduk. Şimdilik 60 asil, 60 yedek üye ile çalışmalara başladık” diyerek basın mensuplarına teşkilatlanma çalışmalarını anlatan Yeniden Refah Partisi Milas Kurucu İlçe Başkanı Ersin Toptaş, ilçedeki basın mensuplarıyla tanışma kahvaltısında, önümüzdeki süreçte ilçe teşkilatı olarak yapacakları çalışmaları istanbul escort anlattı.

“BİZ NE SAĞCIYIZ, NE SOLCU… BİZ MİLLETİN TARAFINDAYIZ”

Kendilerini, Türk siyasetinde alışagelmiş bir kategoride görmediklerini, siyasi yelpazenin sağında veya solunda yer almadıklarını belirten Toptaş; “Biz radikal bir parti de değiliz. İnsanların inançlarına saygı gösteren, demokrasiyi tam anlamıyla içselleştirmiş, 85 milyon Türk insanını temsil etme iddiasında olan bir partiyiz. Siyasi anlayışımızda ne iktidarı, ne muhalefeti eleştirmek yok. Biz yapılanları eleştirmek yerine, kendi yapacaklarımızla ülkemizin ve milletimizin gündeminde yer almak isteyen bir partiyiz.

Geçmişte partimizin bazı yöneticilerinin yanlış söylemlerini o gün de tasvip etmemiştik, bugün de etmiyoruz. Yeni bir genel başkan, yeni vizyon, genç ve dinamik yeni kadrolarla ülkeyi yönetme iddiasındayız. Parti programımızın lokomotifi ekonomiye dayalıdır. Çünkü ülkeyi ve milleti ekonomik anlamda kalkındırırsanız; özgürlükten adalete, eğitimden sağlığa hemen her alanda tam bağımsız olmayı başarırsınız. Bugün olduğu gibi iğneden ipliğe dışa bağımlı duruma gelmişseniz o ülkenin tam bağımsızlığından, halkının refah düzeyinin yüksekliğinden söz edemezsiniz.”

“KİMSEYE BOŞ UMUT, BOŞ VAATTE BULUNMUYORUZ”

2022 yılının sonunda ilk kongrelerini gerçekleştireceklerini söyleyen İlçe Başkanı Ersin Toptaş; “Önümüzde kısa bir zaman olmasına rağmen bu süreçte 132 mahallede ‘Mahalle başkanlığı’ oluşturarak tüm gücümüzle sahada olacağız. Kadın ve gençlik kollarımızı oluşturduk, onlar da kendi alanlarında çalışmalarına başladılar.

Siyasetin dışında bir ticaret insanıyız ve sürekli vatandaşlarımızın arasındayız. Özellikle de işimiz gereği kırsal alandayız. Görüştüğümüz her insanımızın tek derdi geçim sıkıntısı. Özellikle genç kuşağın ciddi bir işsizlik problemi var. Buna rağmen kimseye boş umut vermiyor, boş vaatte bulunmuyoruz. Olduğumuz gibi görünmeye, yerine getirebileceğimiz sözleri vermeye gayret ediyoruz” dedi.

BİRİNCİ OLAĞAN KONGREMİZİ 2 BİN ÜYE İLE YAPACAĞIZ”

Diğer partilerin tüzüğünden farklı bir parti tüzüklerinin olduğunu ileri süren Yeniden Refah Partisi Milas İlçe Başkanı Ersin Toptaş; “Bugünden iddia ediyoruz. Önümüzdeki yıl yapacağımız ilk olağan kongremizde en az 2 bin üye ile Milaslıların karşısına çıkacağız.

Parti olarak çalışmalarımıza bugün sansür uygulayan ulusal basın, yarın kendiliğinden kapımızı çalacak. Kısa bir süre önce Ankara İl Kongresini yaklaşık 115 bin kişi ile yaptık. Salonlara sığmayan kalabalık, binanın dışında saatlerce bekledi. Buna rağmen ulusal basında tek satır haber çıkmadı. Her şeye rağmen basının özgürlüğünden, tarafsızlığından şüphe etmiyoruz. Onlardan sadece objektif olmalarını bekliyoruz. Keza yerel basından da aynı duyarlılığı, objektifliği bekliyoruz” dedi.

İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen tanışma kahvaltısı, açıklamanın ardından Milas özelinde karşılıklı sohbet ile sona erdi.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla