Milas Çizgi Gazetesi

YATAĞAN BELEDİYESİ, 20 BİN KİŞİYLE İFTARDA BULUŞTU

YATAĞAN BELEDİYESİ, 20 BİN KİŞİYLE İFTARDA BULUŞTU
Süt Birliği
54 okundu Okundu
19 Nisan 2023 - 23:48
Süt Birliği

Yatağan Belediyesi, ilçe merkezindeki iftarların yanı sıra 44 mahallede düzenlediği iftar programlarıyla, yaklaşık 20 bin kişiyle buluştu.

Yatağan Belediyesi’nin bu yıl da ilçenin farklı noktalarında düzenlediği iftar programlarıyla, ramazan coşkusu 47 ayrı noktada yaşandı. Ramazan ayının ilk günü Yukarıyayla ve Mesken mahallelerinde başlayan iftar programları, Yatağan Kaya Köstepen Şehir Stadı’nda düzenlenen iftar programıyla sona erdi.

Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Başkan Yardımcıları İsmail Kaya, Ahmet Yunus Tuna ve Belediye Meclisi Üyeleri ile bazı günlerde 3 noktada düzenlenen iftar programlarında, Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Ersöz Güler ve MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Çay, Yatağanlılarla iftarda buluştular. 24 gün içerisinde 47 noktada düzenlenen iftar programları, renkli görüntülerin de oluşmasına neden oldu.

İftar programlarının son gününde Kaya Köstepen Şehir Stadı’nda 4 bin kişinin katılımıyla düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Muğla Milletvekili Adayları Kadem Mete ve Ali Tekin, MHP Muğla Milletvekili Adayları Mevlüt Kiriş, Şevket Tokur ve Hilmi Başpınar da katılarak Yatağanlıların sofralarına konuk oldular.

Yatağan Belediyesi tarafından, 24 gün boyunca süren iftar programlarında Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, yaklaşık 20 bin kişiyle iftar sofrasında buluşurken, Başkan Toksöz iftar programlarının ardından vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi.

Başkan Toksöz, iftar programlarının sona ermesi nedeniyle yaptığı açıklamada, “Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş vesilesi olan mübarek ramazan ayını bir kez daha yaşamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Manevi dünyamızda müstesna bir yere sahip olan bu mübarek aya bizleri kavuşturduğu için Rabbimize hamd-ü senalar ediyorum. Sevgi ve merhamet kapılarının ardına kadar aralandığı ramazan ayını; özünde yer alan yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla, dua ve ibadetlerimizle layığıyla idrak edebilmeyi Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi.

On bir ayın sultanı ramazanda bu yıl ilçe 47 ayrı noktada iftar programları gerçekleştirdiklerini belirten Toksöz, “Geçen yıl 42 noktada düzenlediğimiz iftar programımızı bu yıl genişleterek, yeni yapılan ve eksiklikleri tamamlanan sosyal tesislerimizle 47 ayrı noktaya çıkardık. Ramazanın coşkusunu, çocuklarımıza dağıttığımız pamuk şekerlerle tatlandırdık. İftar programlarımızda bizleri yalnız bırakmayan başta Kaymakamımız Mustafa Emre Kılıç, AK Parti İlçe Başkanımız Ersöz Güler ve MHP İlçe Başkanımız Oğuzhan Çay ile belediye meclisi üyelerimize, muhtarlarımıza ve sofralarımıza konuk olan tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla