Milas Çizgi Gazetesi

Vekil Demir’e sevgi seli

Vekil Demir’e sevgi seli
Süt Birliği
73 okundu Okundu
11 Mart 2023 - 21:00
Süt Birliği

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir Ankara programının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim startını vermesiyle Milasa dönerek çalışmalara başladı. Bu kapsamda ilk ziyaretini Milasın Selimiye Mahallesinde kalabalık bir karşılama ile gerçekleştiren Vekil Demir, “hiç endişeniz olmasın, nasıl ki, 10 seçim bizimle baş edemedilerse önümüzdeki seçimde de emin olun açık ara biz buişi kazanacağız. Allahın izniyle büyük liderimiz Recep Tayyip Erdoğanla bu ülke yol yürüyecek yoluna çok daha güçlü devam edecek” dedi…

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlerin 14 Mayıs’ta yapılmasına ilişkin kararı imzaladı. Karar, Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Erdoğan, Anayasa’nın 116. Maddesinin kendisine verdiği yetkiye göre 18 Haziran’da yapılması gereken seçimlerin 14 Mayıs’ta yenilenmesi kararı aldığını açıkladı.

Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olduğunu da ilan etti.

Meclis çalışmaları kapsamında Ankara’da olan AK Parti Muğla Milletvekili seçim kararının açıklanmasının ardından Milas’a dönerek mahallelerde partilileri ve vatandaşlarla buluştu. Selimiyede çiçeklerle karşılanan vekil Demir, geçtiğimiz ay meydana gelen ve ülkemizi yasa boğan deprem afetinimn ardından bölgede yaptıkları çalışmaları ve ziyaretlerin yanı sıra bölgenin durumunu katılan vatandaşlara anlatarak, “Ülkemiz çok güçlü bir devlet. Bu millet bu afetin ve zorluklarından üstesinden kalkacaktır. Bakanlarımız bölgede çalışmalarına devam ediyor. Bu halk onlara güveniyor ve güvenmeye de devam edecek çünkü biliyorki onlara hizmet etmek için gece gündüz çalışan bir kadro ve bir liderleri var” dedi.

AK Parti Selimiye Mahalle Temsilcisi Süleyman İşler ve kalabalık bir partilinin çiçeklerle karşıladığı Milletvekili Demir’in ziyaret pragramına bölge muhtarlarıda kalabalık bir katılım gerçekleştirdi.

AK Parti Selimiye Mahalle Temsilcisi Süleyman İşler’in hoşgeldiniz konuşmasıyla başlayan programda İşler, “biz bölgemizde sadece kendi işimize baktık ve halkımızın sorunlarıyla uğraşmak ilk işimiz oldu. Kimseye sataşmadık, onun için böyle büyük bir aile olduk. Onun için bukaddaar güçlü bir aile olduk.Dün meclisin kapanmasının ardından vekilimiz ilk mahallemize gelerek seçimin startını verdi. Bu nedenle kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz” diyerek sözü AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik’e bıraktı.

“Bu seçim bu milletin kader seçimidir”

AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, Cumhurbaşkanımızın açıkladığı gibi seçim sattı mahaline girdik, bugün bu toplantıyı yapmamızın asıl amacı biliyorsunuz seçim sandıkta kazanılır. Sandıklardaki durumumuzu görmek,  sandıklardaki  eksikliklerimizi tepsit etmek ve sandık başkanlarımız ve müşahit üyelerimiz ile ilgili yapmamız gerken son hazırlıkları yapmak için  toplanmış bulunuyoruz.

2 buçuk yılı aşan İlçe Başkanlığım dönemimde Selimiyenin yaklaşık 40’ ın üstündeki köyünde ve Bafa da dahil olmak üzere parkesinden elektiriğine, işte şimdi yapacağımız futbol sahalarından düğün salonlarına, her türlü göletlerden her türlü hizmetlerde arkamızda bir fiil dimdik duran bizi bir ilçe başkanı gibi değilde İlçe başkanının çok üstünde tutan , Ankaraya gittiğimizde bölgenin sıkıntılarını anlatırken, bizlere sahip çıkan ve bizlere destek olan kıymetli vekilimize teşekkürü bir borç biliyorum.

Bunun yanında vatandaşlarımızın sorunlarını çözerken bizlere verdiği destek ve güç içinde ayrıca teşekkür ediyoruz.

Kıymetli dava arkadaşlarım biz 20 yıldan buyana Türkiyede iktidarız biliyorsunuz. Sosyal medyada sayısız süpekilasyon dönüyor. İşte şukadar fark atacağız seçimi aldık gibi.. Biz 2002 yılından buyana Kemal Kılıçdaroğlu ile girdiğimiz 11 seçimden zaferle galip çıktık. Hiç şüpheniz olmasın ki yaklaşık 2 buçuk ay sonra yapılacak olan genel seçimde de milletimiz hizmetten yana, milletimiz dik duruştan yana, milletimiz dünya konjektöründe “biz öz ve öz kendi kimliğimizle varız” diyen Recep Tayyip Erdoğan’dan yana  oyunu reyini kullanacaktır. Ve iktidarımız 5 – 10 – 20 yıl daha devam edecektir. Sizlerde bu süreçte her vatandaşımızı davet ederek çalışmanızı bekliyorum.

Bizim davamız Recep Tayyip Erdoğan’ı bir 5 yıl daha bu ülkeye Başkan yapma davası değildir. Bizim davamız güçlü ve müreffeh Türkiye ye 20 yıldan beri liderimizin yaptıklarını gördükten sonra  tekrar bundan daha iyisinin yapılamayacağını görüp tekrar Recep Tayyip Erdoğandan yana tavır alma davasıdır. Bu seçim bu Milletin kader seçimidir” dedi.

“Bu ülkenin en ufak maceraya tahammülü yok…”

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ise partililerine seslenerek, “hiç endişeniz olmasın, nasıl ki, 10 seçim bizimle baş edemedilerse önümüzdeki seçimde de emin olun açık ara biz buişi kazanacağız. Allahın izniyle büyük liderimiz Recep Tayyip Erdoğanla bu ülke yol yürüyecek, yoluna çok daha güçlü devam edecek. Hiç kimsenin endişesi olmasın.

Ortalıkta bunlar birbirlerini yiyorlar. Birbirlerinden nefret ediyorlar. Bir oturup bir kalkıyorlar. Eskiden rahmetli annemin döneminde kabul günleri yapardı kadınlar, onun gibi. Artık komediye dönüştüler. Bizim insanımız o kadar sağ duyuluki,  bunlarla bu ülkenin bir yere varamayacağını anlıyorlar ama sizde anlatın. Bu ülkenin en ufak bir maceraya süreklenmeye tahammülü yok. Allah bu ülkeyi bu macera perestlerin eline yar etmesin, nasip etmesin bunu çok yürekten diliyorum . Onun için uçaktan indim ve buraya gelerek seçim startını buradan verdim. Selimiye bunu fazlasıyla hak ediyor. Allah hepinizden razı olsun” diyerek mahalle esnafını ziyaret etti. Parti binasında vatandaşlarla buluşan Vekil Demir daha sonra bölge mahalle muhtarlarıyla yemekli bir toplantı gaziantep rus escort gerçekleştirerek sorunlarını dinledi.

 

 

 

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla