Milas Çizgi Gazetesi

ÜNAL TÜRER ANISINA VETERANLAR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI

ÜNAL TÜRER ANISINA VETERANLAR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI
Süt Birliği
74 okundu Okundu
03 Haziran 2023 - 17:41
Süt Birliği

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Muğla Voleybolunu Geliştirme ve Yaşatma Derneği tarafından ve İstanbul Veteran Sporları Derneği işbirliği ile Cumhuriyet’in 100. yılı Veteranlar Voleybol Turnuvası Ünal Türer Anı Kupası Şampiyonası başladı.

 

Her yıl ülkemizin değişik kentlerinde yapılan Veteranlar Voleybol Şampiyonası bu yıl, Aralık ayında hayatını kaybeden eski Muğla Beden Terbiyesi İl Müdürü Ünal Türer anısına gerçekleştiriliyor.

Cumhuriyet’in 100. yılı Veteranlar Voleybol Turnuvası Ünal Türer Anı Kupasına, Ankara, İstanbul, Kocaeli, Eskişehir, Bursa, Manisa, Antalya, İzmir ve Muğla’dan 28 kadın ve 20 erkek toplam 48 takım katılıyor.

2-4 Haziran tarihleri arasında Menteşe Spor Salonu, MSKÜ Yüksekokul Spor Salonu ve Düğerek Spor Salonunda düzenlenecek olan turnuvaya Muğla’dan 10 kadın, 5 erkek toplam 15 takım katılıyor.

Turnuva bugün Menteşe Spor Salonunda saat 16.00’da İzmit Kadın Masters ile Düğerek Güneş Spor arasında oynanan maç ile başladı.

Muğla Voleybolunu Geliştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Alattin Varol, “Dernek olarak Voleybol sporunu tanıtmak ve sevdirmek için birçok çalışmalarımız bulunuyor. Özellikle ülkemizin değişik kentlerinde her yıl Veteranlar Voleybol Şampiyonası düzenliyoruz. Bu yıl ki şampiyonamızı Muğla’da sportif faaliyetlerin ve voleybolun gelişmesi adına önemli çalışmalar yapmış bir isim olan Ünal Türer anısına gerçekleştireceğiz. 2-3 ve 4 Haziran tarihinde Menteşe’de gerçekleşecek olan turnuvamıza tüm sporseverleri davet ediyoruz” dedi.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Veteranlar Voleybol Turnuvası ile eski İl Müdürümüz Ünal Türer’i saygı ve minnetle anıyoruz. Muğla’nın da içinde bulunduğu dokuz ilden toplam 48 takım ve 576 sporcuyu ilimizde ağırlamanın gururunu yaşıyor, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla