Milas Çizgi Gazetesi

ÖZCAN: “15 MAYIS SABAHI ÜLKEMİZ ÖNCE FERAHA SONRA DA REFAHA KAVUŞACAK”

ÖZCAN: “15 MAYIS SABAHI ÜLKEMİZ ÖNCE FERAHA SONRA DA REFAHA KAVUŞACAK”
Süt Birliği
108 okundu Okundu
20 Nisan 2023 - 12:18
Süt Birliği

CHP Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen milletvekili aday tanıtım toplantısında konuşan CHP Muğla Milletvekili adayı Gizem Özcan; ‘15 Mayıs sabahında farklı bir güne uyanacağız ve önce ülkemizi feraha sonra da refaha kavuşturacağız’ dedi.

Özcan yaptığı konuşmada 2023 seçiminin çok büyük önem arz ettiğini belirterek, bu seçim hukukun üstünlüğüne inanan, demokrasiye inanan, özgürlüklere inanan emekliden, emekçiden, çiftçiden yanında duranlarla bunların karşısında olanlar arasında geçecek bir seçim olacak. Bu seçim tek adam rejiminin oylandığı bir seçim olacak. Verin yetkiyi, görün etkiyi dediler. Çarşıyı pazarı geziyoruz, esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, kadınlarımızla’ genç kardeşlerimizle sohbet ediyoruz. Yetkiyi ceplerinde, kaynayan ocakta tencerede gördüler. Bu düzeni hep birlikte değiştirmek için yola çıktık dedi.

CHP Muğla Milletvekili adayı Gizem Özcan; “Bizlerin hayallerini hedefi yapan 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya göndermek için sizlerle yola çıktık. İnanıyorum 15 Mayıs sabahında farklı bir güne uyanacağız ve önce ülkemizi feraha sonra refaha kavuşturacağız. Bu sistem hepimizde derin yaralar açtı. Gençlerden kadınlara, çiftçiden emekliye herkes büyük zorluklarla mücadele ediyor. 21 yıldır ülkeyi başkası yönetiyormuş gibi çıkmışlar vaatlerde bulunuyorlar. Hiç kimseyi kandıramazsınız.

Birleşe birleşe kazanacağız. Ülkemizi aydınlık yarınlara sizlerin omuzlarında yükselteceğiz.

15 Mayıs sabahında aydınlık bir ülkede,üreten bir ülkede, herkesin yüzünün güldüğü bir ülkede buluşacağız” diye konuştu.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla