Milas Çizgi Gazetesi

OTGÖZ, PARTİSİNİN YENİ ÜYELERİNE ROZET TAKTI

OTGÖZ, PARTİSİNİN YENİ ÜYELERİNE ROZET TAKTI
Süt Birliği
66 okundu Okundu
26 Nisan 2023 - 13:02
Süt Birliği

Seçim çalışmalarına ilçemizde devam eden AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ile birlikte, AK Partiye yeni üye olan kişilere parti rozeti taktı.

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, ilçemizde bir takım ziyaretlerde bulunup vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Milas ziyaretlerine AK Parti İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Emin Çelik ve ilçe teşkilatı ile bir araya gelerek başladı. AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik ve ilçe teşkilatı üyeleriyle seçim çalışmaları hakkında konuşan Yakup Otgöz, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda Cumhurbaşkanı seçeceklerine olan inançlarının tam olduğunu, Muğla’dan da bir fazla milletvekili çıkarabilmek için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

AK Parti İlçe Başkanlığı ziyaretinde AK Parti Muğla Milletvekili Demir ve AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Otgöz, partiye yeni katılan kişilere parti rozeti taktı. AK Parti’ye olan ilginin kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Yakup Otgöz; “Partimize olan ilgi ve teveccühle 14 Mayıs’a doğru daha güçlü ilerliyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılını inşa edeceğiz” dedi.

AK Parti Milas İlçe Başkanlığından seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen ziyaretlere geçildi. Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik ve ilçe teşkilatı ile beraber Milas Bakkallar ve Bayileri Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı’yı ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, daha sonra sırasıyla; Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal, Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin’i ziyaret edip, talep ve istekleri dinledi.

Daha sonra Muğla Milletvekili Adayı Ali Mete Karagöz ile bir araya gelen Yakup Otgöz, AK Parti Milas İlçe Gençlik Kolları Toplantısına katıldı. Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Ceylan Koca ve Milas İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Kalay’dan seçim çalışmaları hakkında bilgi alan Yakup Otgöz, burada İl Başkan Yardımcısı Berkay Enes Erbay’ın doğum gününü kutlayıp, pasta kestiler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ayrı bir önem verdiği gençliğin, Türkiye’nin ikici yüzyılını şekillendireceğini ifade eden Yakup Otgöz; “AK Parti Milas İlçe Gençlik Kollarımızın düzenlediği toplantıya katılıp, gençlerimizin Muğla’mız ve ülkemiz için gelecek planlarını istişare ettik. Bugünün gençlerinden umutluyuz, Türkiye Yüzyılı inşasında onlara büyük bir görev düşüyor. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, hep birlikte Türkiye Yüzyılımızı inşa edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, beraberinde AK Parti İl Başkanı Av. Gültekin Akça ve İlçe Başkanı Emin Çelik ile birlikte Fesleğen Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlarım sorunlarını ve taleplerini dinleyen Yakup Otgöz; “21 yıllık iktidarımızı inşallah 14 Mayıs seçimlerinde kazanacağımız zaferle taçlandıracağız. Bu seçim her zamanki seçimlerden daha önemli, milletimizin kader seçimi. Bunu herkese atlatmamız gerekiyor” diye konuştu.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla