Milas Çizgi Gazetesi

ORC’NİN MUĞLA İÇİN SEÇİM ANKETİ YAYINLANDI

ORC’NİN MUĞLA İÇİN SEÇİM ANKETİ YAYINLANDI
Süt Birliği
451 okundu Okundu
18 Ekim 2022 - 9:24
Süt Birliği

ORC Araştırma Ekim ayı anket sonuçlarını açıkladı. Millet İttifakı ortakları oy kaybederken en fazla kan kaybı İYİ Parti’de yaşanıyor.

2018 seçimlerini en yakın tahmin eden şirketlerden biri olan ORC Araştırma’nın Ekim ayı anketi çıktı. Millet İttifakı oy kaybederken, Cumhur İttifakı’nda toparlanma gözüküyor. Millet İttifakı’nda en çok oy kaybeden parti ise İYİ Parti olarak gözüküyor. ORC Araştırma, Ekim ayı anketinin il il sonuçlarını da açıkladı.

Bu pazar seçim olsa kime oy verirsiniz?

ORC anketinde vatandaşa “Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz ?” diye soruldu. Ankete katılanların yüzde 30.2’si “AK Parti” cevabı verirken, yüzde 24.5’i “CHP” dedi. “İYİ Parti”diyenlerin oranı yüzde 18.7 çıkarken, HDP diyenler yüzde 7.3, MHP diyenler yüzde 6.3, Gelecek Partisi diyenler yüzde 3.5, DEVA Partisi yüzde 2.4, Bağımsız Türkiye Partisi diyenler yüzde 1.8, Büyük Birlik Partisi diyenler yüzde 1.7, Türkiye Değişim Partisi diyenler ise yüzde 1.5 çıktı.

Muğla anket sonuçları

ORC anketine göre Muğla’da partilerin durumları şöyle: CHP yüzde 42.8, İYİ Parti 25.6, AK Parti 17.1, HDP 4.1, MHP 2.9, Gelecek Partisi 1.8, TDP 1.6, DEVA Partisi 1.3, Demokrat Parti 1.1 oy alıyor.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla