Milas Çizgi Gazetesi

MUĞLA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ DÖNÜŞ YOLUNDA KAZA YAPTI

MUĞLA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ DÖNÜŞ YOLUNDA KAZA YAPTI
Süt Birliği
87 okundu Okundu
20 Nisan 2023 - 11:55
Süt Birliği

Deprem bölgelerinden biri olan Hatay İskenderun’daki çalışmalarını tamamlayan Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli dün akşam Hatay’dan Muğla’ya doğru yola çıktı. Personelleri taşıyan araç Muğla’ya dönüş yolundayken Adana Tarsus arasında kaza yaptı.

Araçtan 15 Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli hafif sıyrıklarla kurtuldu ve çevre hastanelere ambulanslarla sevk edildi.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ve Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Münir Özalp kaza haberini alır almaz dün akşam Adana’ya doğru yola çıktı. Bugün sabah Adana’ya ulaşan İl Müdürü ve Şube Müdürü kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan ve hastaneden taburcu olan Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli ile Muğla’ya doğru yola çıktılar.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelinin sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyleyen İl Müdürü Kazım Açıkbaş, arayan, soran, dua eden herkese minnettar olduklarını dile getirerek, hepimize çok geçmiş olsun dedi.

Milas Çizgi Gazetesi olarak  Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline geçmiş olsun dileklerimizi sunar, en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederiz.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla