Milas Çizgi Gazetesi

MÜCADELEMİZİ HALKIMIZLA BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ

MÜCADELEMİZİ HALKIMIZLA BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ
Süt Birliği
84 okundu Okundu
06 Haziran 2023 - 12:46
Süt Birliği

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Muğla Milletvekili seçilerek Muğla’nın en genç milletvekili unvanını alan Avukat Gizem Özcan, TBMM’de ant içerek görevine başladı.

 

Yüksek Seçim Kurulu’nun 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nin kesin sonuçlarını ilanının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu toplandı. Yeni yasama döneminin ilk birleşiminde illerin alfabetik sıralamasına göre milletvekilleri kürsüden ant içti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Muğla Milletvekili seçilerek Muğla’nın en genç milletvekili unvanını alan Avukat Gizem Özcan, yemin töreninin ardından açıklamalarda bulunarak, Muğla’yı parlamentoda temsil edecek olmanın gururunu yaşadığını ifade etti. Özcan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Cumhuriyetimizin biz kadınlara verdiği haklar, yıllarca kadınların mücadelesi ile derinleştirildi. Hem yasal düzeyde hem de sosyal hayatta kazanımlarla dolu bir kadın mücadelesi tarihine sahibiz. Tek Adam Rejimi’nin kadın haklarının altını oymaya çalıştığı aşikâr. Görevimiz, kadınların mevcut haklarını korurken, daha eşitlikçi ve adaletli bir düzen için mücadele etmek. Kadınların her platformda güçlü ve söz sahibi olması için mücadelemizi sürdüreceğiz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında TBMM’de Muğla’mızı ve ülkemizi temsil etme onuruna eriştiğim için çok mutluyum. Bundan sonraki süreçte Atatürk’ün bize emaneti olan Cumhuriyetimizin demokrasi ile taçlandırılması mücadelemizi halkımızla birlikte büyüteceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla