Milas Çizgi Gazetesi

MİLASLI GENÇLER, BİRİNCİ OLDULAR

MİLASLI GENÇLER, BİRİNCİ OLDULAR
Süt Birliği
1.355 okundu Okundu
26 Şubat 2024 - 22:21
Süt Birliği

Manisa’da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen gençler arası kültür ve sanat yarışmasının Ege bölge finalinde, Milas’ı temsil eden Büşra Koyuncu, Elif Gökçe Temelli ve Yelda Dural’dan oluşan ekip, bilgi yarışmasında birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

 

Bu önemli zaferle birlikte genç yetenekler, Mayıs ayında Ankara’da yapılacak Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

Yarışmanın ardından düzenlenen ödül töreninde, Gençlik Spor İl Müdürü tarafından başarılı öğrencilere ödülleri takdim edildi. Ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın imzaladığı katılım belgeleri de gençlere verildi, bu anlamlı başarıları resmiyet kazandı.

Milas’ı bu önemli platformda başarıyla temsil eden ve Ege Bölge finalinde birincilik elde eden Büşra Koyuncu, Elif Gökçe Temelli ve Yelda Dural, gösterdikleri üstün performans ve bilgi birikimiyle tüm dikkatleri üzerlerine çekti. Bu başarı, aynı zamanda gençlerin kültür ve sanat alanındaki yeteneklerini sergilemeleri için büyük bir fırsat oldu.

Türkiye finaline hazırlanan Milaslı gençler, bu başarılarıyla hem kendi gelecekleri adına önemli bir adım atmış oldu hem de Milas’ın gurur kaynağı haline geldi. Ankara’da yapılacak olan Türkiye finalinde de başarılı olmaları durumunda, ulusal düzeyde kültür ve sanat alanında kendilerini kanıtlama fırsatı bulacaklar.

Bu başarının ardından Milaslı gençler ve onları destekleyen herkes, gelecek vadeden bu yeteneklerin ulusal düzeyde de başarı elde edebilmeleri için büyük bir heyecan ve umutla bekleyiş içinde.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla