Milas Çizgi Gazetesi

MİLAS ZİRAAT ODASI’NDAN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET

MİLAS ZİRAAT ODASI’NDAN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET
Süt Birliği
89 okundu Okundu
06 Haziran 2023 - 15:09
Süt Birliği

Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Akar’a ziyaretinde yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri de eşlik etti.

 

Başkanlık makamında samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette ortak paydanın üreticiler olduğu vurgulanarak, iki kurum arasında koordineli bir şekilde çalışmaların gerçekleştirileceği belirtildi.

Üretmekten Başka Çaremiz Yok…

Ziyarette konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “ Üretmekten başka çaremiz yok üreteceğiz. Mümkün olduğu kadar üreticiye ulaşırken bizim birinci referansımız Ziraat Odası olacaktır. Kooperatif ve birliklerle de çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki süreç içerisinde etkin olarak nerede ne yapılması gerekiyorsa beraber koordine edip, üreticiye hep birlikte yardımcı olacağız” dedi.

Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar da kabulünden dolayı Başkan Tokat’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla