Milas Çizgi Gazetesi

“MİLAS BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR İLÇE”

“MİLAS BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR İLÇE”
Süt Birliği
78 okundu Okundu
20 Nisan 2023 - 0:41
Süt Birliği

MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, “Milas Önemli bir ilçedir ve bugün Muğla siyasetine yön veren bir konumdadır” diyerek hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiği 3. Sıra adayı Veteriner Hekim Mevlüt Kiriş’e destek istedi…

MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat ve MHP Muğla Milletvekili Adayları Milas’ta bir dizi program gerçekleştirerek, parti binasını ziyaret partilileriyle buluştu. MHP 28. Dönem Muğla Milletvekili 1. Sıra Adayı Özlem Balcı, 2. Sıra Adayı Ertuğrul Avcı, 3. Sıra Adayı Mevlüt Kiriş, 4. Sıra Adayı Abdulkadir Tekin ve 5. Sıra Adayı Şevket Tokur’un yanı sıra Milas Ülkü Ocakları Vakfı Başkanı Savaş Ergül’ün eşlik ettiği seçim çalışmaları kapsamında Başkan Akarfırat ve beraberindeki heyetin ilk durağı Milas Pazar esnafı oldu. Burada vatandaşlarla sohbet eden ve ilgiyle karşılanan adaylar Başkanlarıyla birlikte cadde esnafınıda selamlayarak MHP Milas İlçe Başkanlığında partililer tarafından karşılandı. Partinin yeni atanan ilçe Başkanı Cüneyt Akar tarafından karşılanan Akarfırat burada partililerine seslenerek, “Bugün burada bir dizi programlara katıldık. Tabi ki sürenin kısalması bizi hem heyecanlandırıyor hem de boş vaktimiz kalmadan her saniyemizi teşkilatla geçmesine sebep oluyor. Sahada çok güzel bir teveccüh görüyor Milliyetçi Hareket Partisi. Tabi ki bu burada bulunan sizlerin sayesinde. Muğla’mızın bir milletvekili özlemi vardı, 1.sıra milletvekili adayımızın adı da Özlem oldu. İnşallah bu özlemi gidereceğiz. Arkasından da Ertuğrul kardeşimizi göndereceğiz, umut ediyoruz. Onun arkasından da inşallah Milâs’ımızın sayılan sevilen yüzü hepimizin tanıdığı,   hakikaten Milas’a emeği hakkı hukuku olan, yılardır bizimle beraber olan Mevlüt kardeşimiz var orda. O da cansiperane aday adaylığı gününden beri teşkilat için çalışıyor…Kendi için değil teşkilat için çalışıyor. Hepinizin nezdinde ona çok teşekkür ediyorum.  sahaya çıktığından beri 7 adayımızın hepsi de 1. sıradaymış gibi  samimiyetle çalışıyor. Allah hepsinden razı olsun. Bununda karşılığını biz sahada görüyoruz.

Bu seçim hem Milas’ımız için hem Muğla’mız için hem ülkemiz için ziyadesiyle çok önemli bir seçim. Gittiğimiz her yerde bunlardan bahsediyoruz dilimiz döndüğünce.  15 Mayıs sabahı uyandığımızda siyasi partilerin başarısının yanı sıra ittifakların başarısı esas  önemli olacak. Milliyetçi Hareket Partisi’nin içinde bulunduğu Cumhur İttifakı Allah’ın izniyle hepimizin inancı doğrultusunda bu işi birinci turda başarıyla geçmiş olacak.

Aylardır Muğlalı Milaslı seyredip duruyor televizyonlarda. Millet İttifakının birlik ve beraberliklerini.

Adaylıklarını açıklayıncaya kadar habire inkâr ettikleri diğer iki ortakları HDP ve FETÖ unsurlarını inkar etseler de adaylıklarını açıklayınca koşa koşa gittikleri  kapı onların kapıları oluyor. Bu seçimin esas ehemmiyeti buradan kaynaklanıyor. Bu seçimi en yakın takip eden Avrupa basınını görüyorsunuz. Her gün buradaki en ince detaylara kadar gazetelerine yazıp, 15 Mayıs sabahı Recep Tayyip Erdoğan hükümdarlığında olan bu hükümetin yıkılacağını ve Kılıçdaroğlu’nun başa geleceğini ve bu konudaki telkinlerini hergün acımasızca yazıp kendilerinin hadlerine olmamasına rağmen bu konuyu acayip şekilde irdeliyorlar.

HDP’nin açıklamalarını görüyorsunuz. HDP yi geçin bu konuda kandilin açıklamalarını görüyorsunuz. Haberlere yansıdı görüyorsunuz en çok içimizi acıtan ve bizi üzen konuda budur.  Ne diyor HDP Milletvekili diyor ki; biz Kılıçdaroğlu ile bir Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı bir bakanlık pazarlığı yapmadık, bizim böyle bir amacımızda yok. Biz 100 Yıllık Cumhuriyet tarihini değiştirmeye geliyoruz.  Cumhuriyeti komple değiştireceğiz diyor. Çok acı verici bir olay işe bu taraftan bakmak lazım tabii ki milletvekili seçim bizi kapımızın önündeki mevzudur önemlidir ama esas büyük fotoğrafta da bu vardır yani hayal edebiliyor musunuz, bunu her gittiğim yerde örnekleme olsun yeter söylüyorum Bir HDP’li veya işte kandilin işaret ettiği birisinin bu ülkenin başında bir İçişleri bakanı olduğunu hayal edebiliyor musunuz? Bir FETÖ’cü bir hakimin veya bir FETÖ’cü bireyin Adalet bakanlığının başına getirdiğini düşünebiliyor musunuz? Ya masumane davranalım Milli Eğitimi mi verelim bunlara?  Sağlık Bakanlığı mı? Verseler ne olur Bir düşün hayal edin yani bizim yıllardır terörle mücadele mücadele dediğimiz mücadelenin bir anda sıfıra inip her şey yeniden başlatacak onların hayallerini.

Geçmiş dönemde maliye bakanlığı yapmış olan zat ne diyor; İHA’lara SİHA’lara dokunacağız diyor,  inceleyeceğiz diyor. Ya bütün dünyanın takdirle seyrettiği bir başarıyı bu adam diyor ki; inceleyeceğiz dokunacağız onlara diyor. Bugün Türkiye’nin gücü ortada. bu gücün en büyük mümessillerinden biri bizim sayın Genel Başkanımız Doktor Devlet Bahçeli’dir.  15 Temmuz itibariyle Cumhur İttifakına ve Hükümete vermiş olduğu destek ve isim babalığını kendi koyup Cumhur İttifakı dediği o kurum bugün ki bu Türkiye’nin gücünün en büyük temel taşı olmuştur.

Bizi beğenmeyen bir avuç ülkücüler diyorlardı, o bir avuç ülkücünün neler yaptığını herkes gördü. Ve en büyük eleştiriyide sahada biz alıyoruz farkındaysanız. CHP’lisi HDP’lisi en çok MHP’yi vuruyor. iktidarda olan AK Parti ama en çok bizi vuruyor. Çünkü bu hükümetin devamının ayakta kalmasının ve bu günlerdeki yaptığı başarının altında yatan gücün Milliyetçi Hareket Partisi, yani bu odadaki isimler olduğunu herkes biliyor. Biz gücümüzün lütfen farkına varalım Her zaman söylediğim birşey vardır. MHP’liler bu ülkenin el frenidir.

Biz çok güzel şeyler başardık. Sayın genel başkanımız yüzümüzü yere eğdirecek hiçbir şeyde  bulunmadı. 15 temmuz sonrası verdiği destekte ne cumhurbaşkanlığı yardımcılığı, ne bakanlık ne koltuk ne makam ne para ne pul hiçbir sey beklentisi olmadan tek gayesi ve çabasının bu ülkenin bekası olduğunu söyledi ve onun içinde biz sonuna kadar varız dedik. Bütün ülkücü harekette sayın genel başkanının lafının arkasında durdu  ve bugünlere geldik. Allah hepinizden razı olsun.  yani bugün ‘İslam coğrafyasının mihmandarıdır Türkiye’.  Bugün Orta Asya’nın en önemli gücü haline gelmiştir.  Bugün Rusya gibi kocaman bir devlet bile benim gazımı petrolümü Türkiye’den sorun diye biliyorsa düşünmek lazım. Bugün soframıza gelen 3 ekmekten birinin Ukrayna pazarından geldiğini düşündüğümüzde o tahıl ambarının koridorunun güvenliğini ve sevkiyatını Türkiye üstlendirildiyse ve bütün Türk dünya liderleri dönüp Türkiye’ye sizin bu konudaki tarafsızlığınızı ve başarınızdan dolayı sizi tebrik etmek lazım diyorsa bunu görmek lazım. Biz görüyoruz bunu bütün dünya ülkeleri de görüyor ama maalesef Millet İttifakı görmüyor. Bir zamanlar Türkiye’yi düşünün arkadaşlar 14 tane ayrı ülkenin üstü Türkiye’de kuruluydu. Bütün Avrupa cirit atıyordu ülkemizde. Bugün 27 ayrı noktada Türkiye’nin üstleri var.  Antartika’sından tutun Afrika’sına kadar, Libya’sından tutun Suriye’sine kadar. Bu bizim başarımızdır, bu sizin başarınızdır, bu Cumhur İttifakının başarısıdır. Bu Sayın Cumhurbaşkanımız ve sayın Genel Başkanımızın başarısıdır.  geçmişten neler atlattığımızı görün işte bir pandemi yaşadı bu ülke yüz yılın felaketlerinin hepsine şahit oldu bizim kuşağımız Allaha şükürler olsun. Allah daha beterinden saklasın.  Pandemi yaşadık arkasından işte 11 ili kapsayan bir felaket yaşadık. rabbim daha büyük felaketler yaşatmasın. Ama Türkiye Cumhuriyeti Devleti Allaha şükürler olsun bütün gücü ile bu yaraları sarmak için elinden geleni yaptı. Pandemi döneminde vatandaşından 1 tl dahi almadan vatandaşına hizmet götürdü. Avrupa da insanlar hastane kapısında öldü. Bunlar bir realite bunlar gerçek hikaye değil bunlar.

Depremde devletin her kademesi oradaydı. Dünyanın hiç bir ülkesinin 11 ili kapsayan bir depreme hazırlıklı olması mümkün değil, ama çok şükür bu devlet onu da başardı” dedi.

Mevlüt Kiriş fedakar bir kardeşimiz…

Akarfırat, Milas’ın bölge adına öneminin yanı sıra Partisinin 3. Sıra adayı Veteriner Hekim Mevlüt Kiriş’ten de övgü dolu sözlerle bahsederek destek istediği konuşmasında; “ Burada genç dinamik bir ilçe başkanı atadık. Milas bizim için önemli, bir coğrafya. Ve Milas’ın bir çocuğu kendisi bu bölgeden adayımız. Mevlüt Başkanı hepiniz tanıyorsunuz. Belediye Meclis Üyesi, yıllardır partilimizdir. Yörük Türkmen Derneği Başkanıdır. Kendisi aynı zamanda veteriner hekimdir.  Bunu çoğu yerde maddiyat karşılığında değil sırf vatandaşımızın işi çözülsün diye gece gündüz elinden gelen fedakarlığı yapan çalışan samimi bir kardeşimizdir.  Milas Önemli bir ilçedir ve bugün Muğla siyasetine yön veren bir konumdadır. Sizlerde desteğinizi esirgemeyin kardeşimizden. Milas güzel temsil edilsin’ diyerek sözlerini tamamladı…

 

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla