Milas Çizgi Gazetesi

MİLAS BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET TOKAT’IN POLİS HAFTASI KUTLAMA MESAJI

MİLAS BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET TOKAT’IN POLİS HAFTASI KUTLAMA MESAJI
Süt Birliği
75 okundu Okundu
08 Nisan 2023 - 13:35
Süt Birliği

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Türk Polis Teşkilatımızın 178’inci kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. Toplum ve bireylerin huzurunun sağlanması için en temel unsurlardan birisi hiç kuşkusuz barış ortamının sağlanmasıdır. Ülkemizin iç huzuru için asayişi ve düzeni sağlama, kişisel temel hak ve özgürlükleri koruma, suçu önleme ve suçluları yakalama görevlerini üstlenen değerli emniyet mensuplarımızın zaman mefhumu olmaksızın gösterdiği gayreti dün olduğu gibi bugün de takdirle karşılamakta olduklarını belirten Tokat mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Temel görevlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine verdikleri desteklerle de dikkat çeken Emniyet Teşkilatımız, eğitimden sağlığa varıncaya kadar farklı alanlarda hayata geçirdikleri uygulamalarla örnek bir duruş sergilemektedir. Polis Teşkilatımızın toplumumuz için gösterdiği özverinin ötesinde onları destekleyen, endişeyle, özlemle bekleyen kıymetli aileleri de bizler için her zaman baş tacı olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizin huzur ve düzenini sağlamak amacıyla gece gündüz ayırt etmeksizin fedakârca görev yapan tüm emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyor; Türk Polis Teşkilatımızın 178’inci kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası’nı yürekten kutluyorum. Bu vesileyle görevi başında şehit olan teşkilat mensubu tüm görevlilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.”

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla