Milas Çizgi Gazetesi

MHP’NİN ADAYI MEVLÜT KİRİŞ’TEN TEŞEKKÜR MESAJI

MHP’NİN ADAYI MEVLÜT KİRİŞ’TEN TEŞEKKÜR MESAJI
Süt Birliği
123 okundu Okundu
19 Mayıs 2023 - 1:36
Süt Birliği

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Milletvekili Adayı olan Mevlüt Kiriş, seçimlerin ardından bir mesaj yayınladı. Kiriş, destek verenlere teşekkür etti.

 

MHP’den Milas Belediye Meclis Üyesiyken görevden istifa ederek 28. Dönem MHP Muğla Milletvekili Adayı olan Veteriner Hekim Mevlüt Kiriş, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bir teşekkür mesajı yayınladı.

Kiriş’in mesajında şu ifadeler yer aldı:

“Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem Milletvekilliği seçiminde Milletvekilliği Adaylığımı uygun gören Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli beye ve Partimizden ve bizlerden desteğini esirgemeyen, yanımızda olan, bizlere inanan, güvenen, moral veren, oy veren hemşehrilerime, il ve ilçe teşkilat başkanlarıma KAÇEP başkanlarıma ve yönetim kurulu üyelerimize, Ocak il ve ilçe başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize, belediye meclis üyesi arkadaşlarıma ve bütün dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Var olsunlar, sağ olsunlar. Ayrıca bu seçimde yine en yüksek katılımı sağlayarak, seçimlerin huzur içerisinde geçmesini sağlayan tüm Milaslı hemşehrilerimize, güvenlik güçlerine ve bizleri gazete ve internet üzerinden haberlerimizi yayınlayan basın mensuplarına ayrıca teşekkür ederim.”

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla