Milas Çizgi Gazetesi

LGS’YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE PSİKOLOJİK DESTEK

LGS’YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE PSİKOLOJİK DESTEK
Süt Birliği
79 okundu Okundu
04 Mayıs 2023 - 18:15
Süt Birliği

Milas Belediyesi, Liselere Geçiş Sınavı’na girecek olan 8. Sınıf öğrencileri için ‘Sınav Kaygısıyla Baş Edebilme’ konulu destek eğitimi gerçekleştirecek.

Milas Belediyesi, 4 Haziran 2023 tarihinde tüm ülke genelinde yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı öncesinde hazırlık sürecinde kaygı yaşayan öğrenciler için Sınav Kaygısıyla Baş Edebilme” konulu grup çalışması başlattı.

Belediye bünyesindeki Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün, Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) hazırlanan öğrencilerin sınava hazırlık sürecinde yaşadıkları olumsuz duyguları fark edebilmeleri ve bu duygularla başa çıkabilmeleri amacıyla başlattığı çalışma kapsamında öğrencilere alanında uzman kişilerce eğitimler verilecek.
Psikolog Zehra Haney tarafından yürütülecek olan “Sınav Kaygısıyla Baş Edebilme” konulu grup çalışmasına başvurular, 0 (252) 515 02 90 numaralı telefondan ya da Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne yapılabilecek. Belediyeden yapılan açıklamada, katılımların kontenjanla sınırlı olduğu bildirildi.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla