Milas Çizgi Gazetesi

“KÖRPE” ÇOCUK OYUNU BÜYÜK ALKIŞ ALDI

“KÖRPE” ÇOCUK OYUNU BÜYÜK ALKIŞ ALDI
Süt Birliği
73 okundu Okundu
08 Haziran 2023 - 21:57
Süt Birliği

Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı başında başlayan Yaratıcı Drama Atölyesi’nin yıl sonu oyunu “Körpe” izleyiciden tam not aldı.

 

Milas Belediyesi’nin çocukların öğrenme becerilerine renk katmak amacıyla başlattığı Yaratıcı Drama Atölyesi’nin yıl sonu çocuk oyunu Körpe, Belediye Toplantı ve Düğün Salonu’nda sahnelendi. Oyun, dikkat çeken konusu ve çocukların performanslarıyla sanatseverlerin beğenisini kazandı.

Yaratıcı Drama Lideri Ali Çoban ve Genel Direktör Gökhan Özyılmaz eşliğinde çalışmalarını sürdüren kursiyerlerin, on yaş grubunda sahnelediği oyunda Beyza Köse, Ecem Karasu, Eymen Öğüt, Fatoş Muş, Kaan Emiroğlu, Kerem Ali Tezcan, Merve Tarakcı, Miray Kurt, Nilsu Özyılmaz, Nisanur Balcılar, Umut Berk Kan, Yiğit Efe Akdeniz ve Yusuf Kerem Kırgıç sahne aldı.

Yardımcı yönetmenliğini Figen Türkkan, Dekor Tasarımını Hakan Kayatemur, Ses-Işık Tasarımını Osman Ufuk Parça’nın yaptığı Körpe oyununda ölmez ağaç zeytinin öyküsü anlatıldı.

Oyunun sonunda oyunculara katılım belgeleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bekir Güney tarafından teslim edildi.

Yaratıcı Drama Atölyesi yıl sonu oyunları 9-10 Haziran saat 20.30’da Belediye Toplantı ve Düğün Salonu’nda sahnelenecek yetişkin “Yılbaşı” oyunu ile sona erecek.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla