Milas Çizgi Gazetesi

KIZILAY’DAN ‘ACIMIZ BİR AŞIMIZ BİR’

KIZILAY’DAN ‘ACIMIZ BİR AŞIMIZ BİR’
Süt Birliği
107 okundu Okundu
31 Mart 2023 - 15:35
Süt Birliği

Ramazan ayının bereketini Milas’taki depremzedelere ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmak isteyen Milaslı vatandaşlar, Milas Kızılay Şubesine zekat, fitre, Fidye, Ramazan gıda kolisi ve Ramazan alışveriş kartı bağışında bulunabiliyor.

Türk Kızılay Milas Şubesi, deprem bölgesine, depremin ilk gününden beri yardımları ulaştırmaya devam ederken, 23 Mart 2023 Perşembe günü çıkan 5. grup gönüllüler Hatay’da depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor.

Türk Kızılay Milas Şubesi tarafından Ramazan ayı sebebi ile yapılacak bağışlar hakkında bilgi verildi.

Türk Kızılay Milas Şube Başkanı Ayşegül Semerci Güneş; “Depremin ilk gününden beri Milas halkının ve gönüllülerin duyarlılığı devam ediyor. Bu yıl emeği geçen Milas Kızılay gönüllülerimize ve Milaslı bağışçılarımıza çok teşekkür ederiz.

Ramazan ayının bereketini Milas’ımızdaki depremzedelerimize ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmak isteyen Milaslı hemşerilerimiz, Milas Kızılay Şubemize zekat, fitre, fidye ve Ramazan gıda kolisi ve Ramazan alışveriş kartı bağışında bulunabilirler. İyi ki varsın Türk Kızılay, iyi ki varsınız Milaslı yardımseverlerimiz.

Kızılay olarak, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında yardım kampanyamızı sürdürmeye devam ediyoruz. Yaşadığımız depremler sebebiyle bu yıl buruk bir Ramazan geçireceğiz. Depremler sonucu kaybettiğimiz insanlarımızın acısı hala tazeliğini korurken, kampanyamızın ana temasını “Acımız Bir Aşımız Bir” olarak belirledik.

Kızılay insanların acılarını paylaşmak ve onlara yardımcı olmak için var. Acısına ortak olduğumuz milyonlarca insanımıza destek olmak için bu yıl da elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yardım etmek isteyenler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya devam edeceğiz. Bağış yapmak isteyen herkesi “Acımız bir aşımız bir” diyerek kampanyamıza katılmaya ve ihtiyacı olana el uzatmaya davet ediyoruz.

Ramazan’ın manevi ikliminde yardımlaşma ve birlik kültürünü ön plana çıkararak yaraları hep birlikte sarmayı, insanların yüzlerinde bir gülümseme oluşturmayı ve geleceğe umutla bakmalarına yardımcı olmayı hedefliyoruz” dedi.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla