Milas Çizgi Gazetesi

Kiriş, “Dün neysem bugün de o’yum, yarın da böyle olacağım”

Kiriş, “Dün neysem bugün de o’yum, yarın da böyle olacağım”
Süt Birliği
90 okundu Okundu
18 Mart 2023 - 10:56
Süt Birliği

Milas Belediyesi Meclis Üyesi Mevlüt Kiriş, milletvekili aday adaylığı için MHP Milas ilçe binasında düzenlenen toplantıda meclis üyeliği görevinden istifa ettiğini, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde aday adayı olduğunu açıkladı. Burada partililerine seslenen Kiriş, “Muğla’dan tekrar Milliyetçi Hareket Partisi’nin vekillerini Ankara’ya göndereceğiz” dedi…

MHP Milas Belediyesi  Meclis Üyesi Veteriner Hekim Mevlüt Kiriş, MHP İlçe Binası’nda gerçekleştirilen ve partililerin yoğun katılım gösterdiği toplantıda, meclis üyeliği görevinden istifa ettiğini, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek genel seçimlerde milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy; Kiriş’in aday adaylığından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “ Belediye meclisinde partimizi çok güzel temsil etti. İnşallah aday olup seçildiği zaman Ankara’da da Muğla’mızı ve Milas’ımızı en iyi şekilde temsil edecektir. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum” dedi

“Dün neysem bugün de o’yum, yarın da böyle olacağım”

Meclis üyeliğinden istifa ettiğini, aday adayı olduğunu açıklayan Mevlüt Kiriş ise;

“14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 28. dönem milletvekili seçiminde sizlerden aldığım destek ve enerji ile sizlere daha fazla hizmet etmek amacıyla milletvekili adayı olmak için yola çıktık. Dün itibariyle Belediye meclis üyeliği görevimden istifa ettim. Bu kararımı sizlerle paylaşmak için toplanmış bulunmaktayız. Hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Rabbim bu çıktığımız yolda bizleri mahçup etmesin.

6 Şubat 2023 günü Kahramanmaraş Pazarcık merkez üstü olan ve 11 ilimizi etkileyen depremde binlerce vatandaşımız vefat ettiler. Allah onlara rahmet eylesin, acılı ailelerine ve ülkemize sabırlar versin, başımız sağ olsun. Ayrıca Urfa’da yaşanan sel felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin. Hepsinin mekanları cennet olsun. Allah devletimize ve milletimize başka sıkıntılar yaşatmasın.

2023 yılı lider ülke Türkiye sloganı ile 1992 yılında yapmış olduğu konuşmasında 21 yüzyılın Türk yüzyılı olacağını söyleyen Genel Başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçeli Bey’in ne kadar ileri görüşlü olduğunu ve önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyerek vatanının bekasını düşündüğünü açık ve net olarak görmekteyiz. Bu yüzdendir ki partimizin verdiği görevleri bugüne kadar layıkıyla yaptığımı düşünüyorum. Topluma kültürel ve sosyal anlamda ve veteriner hekim olarak  tarım ve hayvancılığa ve dolayısıyla köylümüze çiftçimize ve orantılı olarak şehirlerdeki vatandaşlarımıza herkonuda yardımcı olmaya çalıştım.

Cumhuriyetimizin 100. yılında hayırlısıyla görevlerimizi daha da arttırarak, devletimizin ve milletimizin yanında olmaya devam edeceğimize söz veriyorum.

Sevgili dostlarım sizlere kısaca kendimi tanıtmak istiyorum 1984 yılından Milas’ta dünyaya geldim. İlkokul ve ortaokulu  Gümüşlük  İlköğretim Okulunda liseyi Milas Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra Adnan Menderes Üniversitesi Veteriner Fakültesinde eğitime devam ettim.  Askerlikten sonra ilçemizde serbest veteriner hekim olarak kliniğimi açtım. Hala daha çalışmaktayım.  2011 yılında Milas Yörük Türkmen Kültür Derneğini Mehmet Kara başkanlığında kurduk. 2017 yılına kadar başkanyardımcısı olarak görev yaptım.  2017 yılından sonra derneğimizin başkanlığı görevini yerine getirmekteyim. 2013 yılından Milliyetçi Hareket Partisi yönetim kurulu üyesi olarak partimizde görev aldım. 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde belediye meclis üyesi seçildim. Yine 2019 yılında yapılan Cumhur ittifakı olarak girdiğimiz yerel seçimlerde tekrar meclis üyesi seçilerek görevimi icra ettim. Farklı komisyon üyeliklerinde görev aldım.

Dün itibariyle gururla tanıştığım Meclis üyeliği görevimden istifa ederek, sizlerle hizmet etmek için yola devam etmekteyim. Ayrıca Türk Veteriner Hekimler Birliği Vakfı Muğla İl Temsilcisiyim Muğla’daki veteriner hekimleri bir araya getirerek hayvancılığa hizmet etmekteyiz.

Şunu hatırlatayım her aşamasında gururla bahsettiğim yine siz dostlarım ve kıymetli hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum,  doğduğum günden üniversite yıllarımın sonuna kadar kışın Sodra dağının eteklerinde, yazın Muğla Yılanlı Dağı’nda Üçkuyular Mevkiinde karakıl çadırda yaşamış Yörük çocuğuyum. Dünyaya tekrar gelsem aynı şartlarda ve aynı ailede yaşamak isterdim.

Eşim Sibel Kiriş her zaman yanımda oldu. Kendisi Milas İlçe Toplum Sağlığı Müdürlüğünde Ebe hemşire olarak görev yapmaktadır. Ellerinizden öper iki erkek çocuğu babasıyım. Öncelikle sevgili aileme dostlarıma, il ve ilçe başkanlarıma yönetim kurulu üyelerimize bana güvenip bu yolda beraber yürüyeceğimize söz verdikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.  Allah izin verirse ve hayırlısıyla Muğla’dan tekrar Milliyetçi Hareket Partisi’nin vekillerini Ankara’ya göndereceğiz.

Siz bana güvendiniz ben de bu güveni boşa çıkartmayacağım. Hep birlikte başaracağız, başaracağız, başaracağız. sizleri saygı ve sevgi ve muhabbetle selamlıyorum Allah’a emanet ediyorum hakkınızı helal edin dualarınızı üzerinizden eksik etmeyin sağ olun var olun Ne Mutlu Türküm Diyene…” sözleriyle katılımcılarınn alkışlarıyla konuşmasını tamamladı .

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla