Milas Çizgi Gazetesi

KATİL YAKALANDI

KATİL YAKALANDI
Süt Birliği
421 okundu Okundu
13 Mayıs 2023 - 10:32
Süt Birliği

Eski hastane girişinde önceki gün sabah saatlerinde bir kişiyi hareketsiz görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Yapılan incelemede göğsünden tüfekle vurularak öldüğü belirlenen kadının cesedinin faili E.D. (40) İzmir’de bir döşemecide aracın kan bulaşan koltuk kılıflarını değiştirirken gözaltına aldı. Muğla’ya getirilen şüphelinin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

 

Eski hastane girişinde önceki gün sabah saatlerinde bir kişiyi hareketsiz görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlilerince yapılan belirlemede göğsünden tüfekle vurularak öldüğü belirlenen kadının cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polis yaptığı araştırmada, ölen kişinin eğlence merkezinde garsonluk yapan Zeynep Başaran (36) olduğunu belirledi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Milas Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kamerası görüntüleri inceleyen ekipler, E.D.’nin cesedi yol kenarına attıktan sonra TIR ile İzmir’e gittiğini belirledi. Muğla polisi, E.D.’yi İzmir’de bir döşemecide aracın kan bulaşan koltuk kılıflarını değiştirirken gözaltına aldı. Muğla’ya getirilen şüphelinin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla