Milas Çizgi Gazetesi

KADEM METE’DEN MİLAS ÇIKARTMASI

KADEM METE’DEN MİLAS ÇIKARTMASI
Süt Birliği
152 okundu Okundu
01 Mayıs 2023 - 21:37
Süt Birliği

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete, 14 Mayıs seçim çalışmalarını ilçemizde geniş bir programla sürdürdü. İlgiyle karşılanan ve esnafa hayırlı olsun dileklerini ileten Mete, “Bugün dünyada söz dinleyen değil sözü dinlenen bir ülke oldu Türkiye. Ürettiklerini dünyaya satan, SİHA, İHA ihraç eden bir ülke olduk. Bunlar güçlü bir lider güçlü bir iktidar güçlü bir milletle oldu” dedi…

 

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete, Milas Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde Milas’ta esnaf ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

İlk olarak Milas AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Mete, AK Parti’nin Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu milyonlarca üyesi ile gönül bağı olduğunu söyledi.

Mete, Muğla teşkilatının fedakarca çalıştığını ve bununla da her zaman gurur duyduğunu seçimlerden de zaferle ve rekorla çıkacaklarına inancının tam olduğunu ifade etti.

Daha sonra Milas Kadıağa ve Cumhuriyet Caddesi esnaflarını bir bir ziyaret eden Mete, hayırlı işler temennisinde bulunarak Milas Sanayi esnafını ziyaret kapsamında Milas Sanayi Sitesine geçti. Vekil Adayı Mete’ye ziyaretleri sırasında AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik’in yanı sıra Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, Milaslı vekil aday adaylarından Hasan Çemrek ve Levent Akyer, AK Parti Milas İlçe Kadın Kolları ve AK Parti Milas Gençlik Kolları eşlik etti.

Mete, esnaf ziyareti de gerçekleştirdikten sonra Milas Kafaca Mahallesi ve K. Dibekdere ve Köşk  Mahallesi’nde vatadaşlarla buluştu.

Milas’ta ilgiyle karşılanan Mete günün son programında ise Ketedere Mahallesinde vatadaşlarla buluşarak, 14 Mayıs seçimlerinde ülkenin geleceğinin oylanacağını, milli savunma ve hayata geçirilen projelerin devam edilip edilmeyeceğinin de oylanacağını söyledi.

Mete, AK Parti’nin bir çok hizmetlerinin alışıla gelen yaşam içinde unutulduğunu bir zamanlar hastanelerin ayrı olduğunu devlet hastaneleri ile SGK hastanelerine her hastanın gidemediğini anımsattı.

Tek şeritli yolların artık mahalle yollarına girildiğinde hatırlandığını aktaran Mete, “Özellikle günümüzde milli savunmada, TOGG gibi akıllı cihazlar üretilmesinin daha ileriye götürülmesi için AK Parti’nin devamının öznemi büyüktür. Ne diyorlar ‘SİHA’lara İHA’lara dokunacağız. Sizler buna müsaade edecek misiniz?” diye konuştu.

Mete, AK Parti iktidarını kimlerin istemediğine de iyi bakılması gerektiğine dikkati çekerken şunları kaydetti:

“Bugün ABD, Yunanistan, Suriye, AB ülkeleri, terör örgütleri kimi destekliyor kimin gitmesini istiyor iyice bakın. İşte o zaman kime oy vereceğinizi de çok iyi görmüş olursunuz. Bugün dünyada söz dinleyen değil sözü dinlenen bir ülke oldu Türkiye. Ürettiklerini dünyaya satan, SİHA, İHA ihraç eden bir ülke olduk. Bunlar güçlü bir lider güçlü bir iktidar güçlü bir milletle oldu.”

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla