Milas Çizgi Gazetesi

KADEM METE BODRUM’DA SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

KADEM METE BODRUM’DA SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ
Süt Birliği
66 okundu Okundu
04 Mayıs 2023 - 18:04
Süt Birliği

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete, Muğla’nın Bodrum ilçesinde 14 Mayıs seçim çalışmalarını sürdürdü.
Mete, Bodrum Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde açılış programları, iş insanları ve esnaf, sivil toplum kuruluşları, mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.
Mete, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile beraber yapımı tamamlanan Turgutreis Su Arıtma Tesisi ve Yalıkavak Küdür Merası açılış şenliğine katılarak açılış kurdelesini protokol üyeleriyle birlikte kesti.
Açılışların ardından İslamhaneleri’nde işletme ziyaretleri gerçekleştiren Mete, çalışanlara kolaylıklar dilerken, iş insanlarıyla da sohbet ederek sektörel taleplerini dinledi.
Mete, Turgutreis Engelliler Vakfı’nı da ziyaret ederek rehabilitasyon eğitimine katıldı. Engellilerle birlikte vakit geçirdi.
Bodrum Mardinliler kanaat önderleriyle buluşan Mete, bir süre sohbet ederek hasbihal etti.
Turgutreis Mahallesi’nde iş insanlarıyla bir araya gelen Mete, sohbet ederek sektörel taleplerini dinledi.
Esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Mete, AK Parti Turgutreis Mahallesi teşkilat üyeleriyle de bir araya gelerek seçimler için gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Mete’ye seçim çalışmasında, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Hacı Dalda, AK Parti Muğla İl Gençlik Koları Başkanı Ceylan Koca, Kadın Kolları Başkanı Elmas Özsert, Gençlik Kolları Başkanı Okan Kalaman, AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayları Tarık Taşdemir, Ferudun Katar, Bodrum SKM Başkanı Nejmettin Çiftçi ve teşkilat mensupları eşlik etti.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla