Milas Çizgi Gazetesi

İYİ PARTİ’DE ADAY ADAYI SAYISI 37 OLDU

İYİ PARTİ’DE ADAY ADAYI SAYISI 37 OLDU
Süt Birliği
90 okundu Okundu
25 Mart 2023 - 9:34
Süt Birliği

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimleri için siyasi partilerde aday adaylığı başvuru süreli sona erdi. TBMM’nde grubu bulunan İYİ Parti Muğla il başkanlığına ve genel merkeze, Muğla’dan aday adaylığı için 37 kişi başvuru yaparken, mevcut milletvekili ve genel başkan yardımcısı Metin Ergun’un da yeniden aday olduğu açıklandı.

İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe tarafından il genelindeki basın kuruluşlarına yazılı bir açıklama gönderilerek aday adayı başvuru sayısının 37 olduğu belirtildi. Konuya ilişkin İl Başkanı Akmeşe’nin açıklaması şöyle:

“İYİ Parti Muğla Milletvekili Aday Adaylığı’na 37 müracaat olmuştur. Yerel Yönetimler Başkanımız Prof. Dr. Metin Ergun ve eski Konacık Belediye Başkanımız, Bodrum Belediye Başkan Adayımız Mehmet Tosun, bildiğiniz gibi önceki dönem Fethiye Belediye Başkanımız Sayın Behçet Saatcı da daha önce müracaat etmiş ve kamuoyu ile paylaşmıştı.

Ayrıntılı liste geldiğinde siz değerli basın mensupları ile paylaşılacaktır. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.”

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla