Milas Çizgi Gazetesi

İSTANBUL 3. PEYNİR VE ZEYTİN FUARI’NDA MİLAS FARK YARATTI

İSTANBUL 3. PEYNİR VE ZEYTİN FUARI’NDA MİLAS FARK YARATTI
Süt Birliği
76 okundu Okundu
22 Mayıs 2023 - 3:55
Süt Birliği

Milas Belediyesi’nin de yer aldığı İstanbul 3. Peynir ve Zeytin Fuarı, Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri Merkezi’nde açıldı. Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ve Özel Kalem Müdürlüğü tarafından hazırlanan stantlar, sergilenen ve hediye edilen ürünler ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İstanbul 3. Peynir ve Zeytin Fuarı Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri Merkezi’nde açıldı. Yüzlerce katılımcının açtığı stantlarda yer alan ürünler, binlerce ziyaretçi ile buluşmaya devam ediyor. Fuarın ilk günü açılış konuşmaları ve protokolün stantları ziyaret etmesiyle başladı.

MUHTAR ÇÖKERTME’DEN KANLI KAVURMA ŞOV…

Milas Belediyesi’nin konuğu olarak fuarda yer alan Muhtar Çökertme İşletmecisi Faruk Satış’ın, Yunus Köse’nin yardımıyla yaptığı Coğrafi İşaret Tescilli Kanlı Kavurma şov, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Kanlı Kavurma’yı tadan ve beğenisini dile getiren konuklar, yaptıkları canlı yayınlarla yakınlarına Milas’ı anlattı.

19 MAYIS COŞKUMUZU İSTANBUL’A TAŞIDIK…

İstanbul 3. Peynir ve Zeytin Fuarı’nın 2’nci günü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda stantlarını Türk Bayrakları ile süsleyen Milas Belediyesi, diğer katılımcılar tarafından büyük takdir gördü.

Katılımcılar ve ziyaretçilere Türk Bayrağı ve Milas’ı temsil eden ürünleri hediye eden Milas Belediyesi, kurduğu iki ekrandan yayınladığı Milas tanıtım filmleriyle ilçenin tanıtımına katkı sağlarken, 19 Mayıs’a özel video ile de fuara damgasını vurdu.

18 Mayıs’ta açılan fuar, 21 Mayıs Pazar gününe kadar açık olacak.

 

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla