Milas Çizgi Gazetesi

Gözlükçüler Odası’ndan yeni yıl hediyesi

Gözlükçüler Odası’ndan yeni yıl hediyesi
Süt Birliği
264 okundu Okundu
07 Ocak 2021 - 23:17
Süt Birliği

Muğla Gözlükçüler ve Optisyenler Odası, il genelindeki tüm meslektaşlarına ve göz doktorlarına yeni yılda isimlerinin yazılı olduğu ajandaları hediye etti.


Haber: Kemal Sürgün
Muğla genelinde toplam 119 üye ile kurulan Muğla Gözlükçüler ve Optisyenler Odası, üyelerinin sorunlarının çözümü ve mesleğin ileriye dönük gerekliliklerini yerine getirmek, meslektaşlarına fayda sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Etkinliğini günden güne artıran Oda, şuan itibariyle 147 üyeye ulaştı.
Muğla Gözlükçüler ve Optisyenler Odası Başkanı Hakan İnan ve Milas’ı temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Levent Optik’in sahibi Levent Akyer, il genelinde gözlükçü ve optisyenlere, göz doktorlarına yeni yılda isimlerinin yazılı olduğu ajanda hediye ederek 2021 yılının sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diledi.
Gözlükçüler ve optisyenler ile göz doktorları, nazik yeni yıl kutlaması ve hediyesi karşısında Muğla Gözlükçüler ve Optisyenler Odası’na teşekkür etti.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla