Milas Çizgi Gazetesi

Gökcan, Çevre Müfettişi öğrencilerle buluştu

Gökcan, Çevre Müfettişi öğrencilerle buluştu
Süt Birliği
198 okundu Okundu
09 Haziran 2021 - 7:00
Süt Birliği

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, çevreci öğrencilerimizle buluşmasına ilişkin açıklamada bulundu.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Akyaka’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görüntülü olarak katılım sağladığı törene katılan Akyaka Cahit Belkıs Güneyman İlkokulu – Ortaokulu’ndaki “Çevre Müfettişi” öğrencilerle bir araya geldi.

Gökcan, çevreci öğrencilere Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda Muğla Vali Yardımcısı Mehmet Suphi Olcay,  Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ve Çevre Müdürü Ömür Özdil ile “Kurdele ve Makas”,  Tablet ve Milli Takım Forması hediyelerini takdim ederek,  programa katılımları nedeniyle teşekkür etti.

Ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Gökcan şunları dile getirdi:

“Millet bahçeleri,  atık su arıtma tesisleri ve bisiklet yolu projeleriyle,  mavi bayrak koruma alanı, koruma, izleme ve anıt ağaç çalışmaları ile Muğla’mızı çevreci bir il haline getiriyoruz.

Muğla’da 17 mavi bayraklı halk plajımız, Köyceğiz ve Dalyan’da 38 korunan alanımız, Muğla Gökova’da koruma izleme alanımız ile çevreye verdiğimiz önemi gösteriyoruz.

Doğal zenginliklerimizi, biyolojik çeşitliliğimizi koruma altına almaya yönelik projeler, bilimsel çalışmalar yürütüyoruz.

Muğlamızda şu andaki toplam korunan doğal alanımız; İstanbul, Ankara, İzmir ve Konya’nın toplam büyüklüğüne eşit durumdadır.

Bir Kızılderili atasözünde belirtildiği gibi; “Biz Dünya’yı atalarımızdan miras değil çocuklarımızdan emanet aldık.”

Havayı,  denizlerimizi,  sularımızı, göllerimizi korumalı, çevreye ve doğaya sahip çıkmalıyız.

Geleceğimiz için, sürdürülebilir, sağlıklı ve yaşanabilir bir dünya için; çevreyi tahrip etmeden gelişmek ve doğayı korumak zorundayız. Biz doğayı korudukça doğa da bizi koruyacaktır.”

 

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla