Milas Çizgi Gazetesi

GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR…

GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR…
Süt Birliği
410 okundu Okundu
09 Nisan 2024 - 9:00
Süt Birliği

Milas İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Gençlik Haftası futbol branşı müsabakaları 17 Nisan günü başlayacak

 

Milas İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Gençlik Haftası futbol branşı liseler arası gençler kategorisi müsabakaları 17 Nisan Çarşamba 2024 Günü Milas Şehit Metin Özcan stadyumunda başlayacak Muğla bölgesi hakemlerinin yöneteceği Liselerarası futbol müsabakalarında A Grubunda; Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Atatürk M.T.A Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, Özge Koleji Anadolu Lisesi B Grubunda; Şehit Murat İnci Spor Lisesi, Final Koleji Anadolu Lisesi, Milas Anadolu Lisesi takımları yer alıyor.

Milas ilçe Gençlik ve Spor müdürlüğünün düzenlediği liselerarası futbol müsabakalarına Muğla Mahalli Liginin tanınmış futbol hakemleri görev yapacak.

Liselerarası futbol müsabakalarının yanı sıra 17 Nisan 2024 tarihinde yine Milas Şehit Metin Özcan stadyumunda Milas Gençlik ve İlçe Spor Müdürlüğünün düzenlediği Yıldız Orta Okullar arası futbol müsabakalarında yer alacak olan takımlarımız A Grubunda; Cumhuriyet Orta Okulu, Zekeriya Gümüşkesen Orta Okulu, Dibekdere Orta Okulu, Merkez Orta Okulu, Özge Koleji Orta Okulu. B Grubunda; Semiha Altunkan Orta Okulu, Sakarya Orta Okulu, Doktor Mete Ersoy Orta Okulu, Sınav Koleji Orta Okulu takımları turnuva boyunca birbirleriyle müsabakalara çıkacak.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Milas İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu yaptığı açıklamada, “orta okul ve liselerde öğrenim gören gençlerimiz için düzenlediğimiz futbol turnuvasında katılımın yoğun olması için özverili çalışmalar yaparak program hazırladık.

Turnuvada yer alacak olan sporcularımıza 17 Nisan günü başlayacak futbol müsabakalarında başarılar diliyoruz” dedi.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla