Milas Çizgi Gazetesi

GELENEKSEL İFTAR YEMEKLERİ SONA ERDİ

GELENEKSEL İFTAR YEMEKLERİ SONA ERDİ
Süt Birliği
55 okundu Okundu
20 Nisan 2023 - 11:42
Süt Birliği

Milas Belediyesi’nin, on bir ayın sultanı Ramazan Ayı boyunca geleneksel olarak düzenlediği iftar yemekleri, Kapalı Salı Pazar Yeri’nde 5 bin kişinin katılımıyla tamamlandı. İftara katılanlarla buluşan Başkan Tokat; yemek dağıttı, vatandaşlarla sohbet etti, çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Ramazan Ayı boyunca 22 farklı noktada gerçekleştirilen iftar yemeklerinde on binlerce vatandaşla aynı sofrada buluşup, birlik ve beraberlik duygularını perçinleyen Milas Belediyesi, iftar yemeklerinin son gününde Kapalı Salı Pazar Yeri’nde binlerce vatandaşı bir araya getirdi.

YEMEK, HACİVAT İLE KARAGÖZ, BAYRAM EĞLENCESİ HEPSİ BİR ARADA…

İftar yemeğinin ardından Berkan Cengiz tarafından, Ramazan ayının vazgeçilmezi Hacivat ve Karagöz geleneksel gölge oyunu sahnelenirken, Mobil İkram Aracı da birbirinden farklı ikramlıklarla çocukların yüzünü güldürdü. “Oyun Bestesi” ile gerçekleşen bayram eğlencesi ise palyaço, yüz boyama, maskeli kahramanlar ve balonlar ile çocukların neşeli dakikalar yaşamasını sağladı.

TEŞEKKÜRLER MİLAS… BAYRAMIN KUTLU OLSUN MİLAS…

“Ramazan Ayı’nın bereketini bizlerle paylaştığınız için siz değerli vatandaşlarımıza canı gönülden sonsuz teşekkür ediyor, daha nice Ramazan aylarında buluşmayı temenni ediyoruz.” diyerek iftar yemeklerinin düzenlenmesinde emeği geçen, katkı sağlayan tüm isimlere teşekkür eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, iftar alanında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Öncelikle Ramazan Bayramınızı tüm samimiyetimle kutluyorum. Tutulan oruçların, yapılan ibadetlerin kabulünü diliyorum. Bu yılki son iftar yemeğinde sizlerle bir araya geldik. Katkı sağlayan, yemeklerimizi yapan, servis yapan, alanı düzenleyen tüm çalışma arkadaşlarıma, sponsorlarımıza, gösteri ekibimize, iftar alanlarımızı dolduran kıymetli hemşehrilerime, kısacası emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun.”

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla