Milas Çizgi Gazetesi

DİKMEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

DİKMEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Süt Birliği
112 okundu Okundu
26 Mart 2023 - 23:55
Süt Birliği

Uzman Doktor Mehmet Dikmen, 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimlerde CHP Muğla Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Uzman Doktor Mehmet Dikmen yaptığı yazılı açıklama ile CHP Muğla Milletvekili aday adaylığını duyurdu. “Muğla’dan 28. Dönem milletvekilliği aday adayı oldum. Çok çalışacağım, çok çalışacağız. Her şey çok güzel olacak” diyen CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Uzman Doktor Mehmet Dikmen’in açıklaması şöyle:

Depremde ve selde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, yaralılarımıza acil şifalar dilerim.

1990 yılından beri 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi, Bodrum Devlet Hastanesi, İZAN Özel Sağlık Hastanesi ve Bodrum Medlife Tıp Merkezinde 33 yıldır hizmet verdim. Binlerce hastayı muayene ve tedavi ettim.

Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde hayat pahalılığı, geçim sıkıntısı, enflasyonun önlenmesi, özgürlük, demokrasi, hak, hukuk, adalet mücadelesinde 13. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında, onunla birlikte, onun önderliğinde yürümekten, mücadele etmekten çok mutluyum. Muğla’dan 28. Dönem milletvekilliği aday adayı oldum. Çok çalışacağım, çok çalışacağız. Her şey çok güzel olacak” dedi.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla