Milas Çizgi Gazetesi

ÇÜNKÜ BİZ ÖNEMSİYORUZ

ÇÜNKÜ BİZ ÖNEMSİYORUZ
Süt Birliği
400 okundu Okundu
26 Mayıs 2023 - 18:42
Süt Birliği

HAUS Santrifüj Teknolojileri Makina Sanayi A.Ş.  “Çünkü Biz Önemsiyoruz” sloganıyla müşteri ve operatörlerine yönelik eğitim ve bilinçlendirme toplantısı gerçekleştirdi. 3 günlük eğitim programında katılımcılar hasat sezonu sonrası hem stres ve yorgunluk attı hem de makineler ve sektörel gelişimler hakkında bilgi edindi…

 

1954 yılında İsmail Hakkı Gözlüklü’nün  Aydın’da Hakkı Usta adıyla kapılarını açtığından bu yana, 65 yılı aşkın süredir, güvenilir santrifüj ekipmanları ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ile eşdeğer olan marka bu yolda çalışmalarını sürdürüyor. ilk ismi Hakkı Usta olan şirket , faaliyetlerine çeşitli tipteki su motorları, zeytinyağı ve pamuk preslerinin bakım ve onarımı ile başladı. 1962 yılında bölgenin ilk zeytinyağı presinin imalatını gerçekleştirdi. 1989 yılında ise, Ömer ve Ahmet Gözlüklü kardeşler Türkiye’de çalışan ilk dekantörlü zeytinyağı tesisinin üretimini ve kurulumunu gerçekleştirerek büyük bir başarıya imza attı.

2010 yılı itibariyle Hakkı Usta, geniş tedarikçi ağı ve ihracatıyla global bir marka yaratma hedefine yoğunlaşarak HAUS markasını oluşturdu. Hakkı Usta’nın ilk iki harflerinden adını alan HAUS, sadece üretimde değil yetkili servis ve müşteri ilişki ve iletişiminde de uyguladığı politikayla ülkenin öncü şirketlerinden olmaya devam ediyor.

22 –24 Mayıs tarihleri arasında Muğla ve Antalya bölgesinde faaliyet gösteren zeytinyağı tesislerinde çalışan tesis operatörlerine yönelik  Antalya’nın Manavgat ilçesinde müşteri bilinçlendirme ve  Operatör Eğitimi programı düzenlendi. “Çünkü Biz Önemsiyoruz” sloganıyla düzenlenen eğitim programlarına ilçemiz Tariş 153 Nolu Zeytinve Zeytinyağı Tarım Satış  Kooperatifi Personellerinden Engin Deniz, Gökhan ASLAN, Kılıç KAPLAN’ın yanı sıra, Akça Zeytinyağı Fabrikası adına Ali Akça, Milas’tan Esin Gıda adına Butik Tesis işletmecisi Özgül Yiğit, Bodrum Efeoğlu Zeytinyağı Fabrikası adına Mahmut Efeoğlu’nun yanı sıra, Yatağan, Datça ve Fethiye ile Antalyadan toplam 62 katılımcı seminerlerde  yer alırken, eğitim aşamasında ilçemizin tanınmış ismi Bölgemiz yetkili servisi Esendal KOZAK eğitim programıyla  destek verdi. 3 günlük eğitim programında katılımcılar hasat sezonu sonrası hem stres ve yorgunluk attı hemde makineler ve sektörel gelişimler hakkında bilgi edindi…

Tariş 153 Nolu Zeytinve Zeytinyağı Tarım Satış  Kooperatifi  Müdürü Elin Alpay, “Haus Makine San.A.Ş. tarafından Muğla ve Antalya bölgesinde faaliyet gösteren zeytinyağı tesislerinde çalışan tesis operatörlerine yönelik eğitime katılan Personellerimiz Engin Deniz, Gökhan ASLAN, Kılıç KAPLAN’ı tebrik ediyor,eğitimin düzenlenmesinde emeği geçen Haus Yöneticilerine ve Bölgemiz yetkili servisi Esendal KOZAK ustama katkıları için teşekkür ediyor,başarılar diliyorum” diyerek katılanları kutlarken firmayada bu özverili çalışmasından dolayı teşekkür etti.

Firmanın Antalya ve Muğla Bölge Yetkili Servis sorumlusu olan Esendal Kozak ise, “Bu eğitimlerdeki amacımız Müstahsil müşterilerimize daha sağlıklı ve verimli zeytinyağı verilebilmesi ve ayn ı zamanda tesislerdeki iş kazalarını münimum seviyelere indirmek için önemli bir adım. Firmamız sadece üretim satış aşamasıyla değil özellikle sezonda teknik ve yetkili servis desteği, sezon öncesi ve sonrasında ise eğitim ve bilinçlendirme toplantılarıyla müşteri ve sektör temsilcileriyle sürekli iletişim halinde olmaya devam ediyor. Bizim firma olarak sloganımız her zaman “Çünkü Biz Önemsiyoruz” olacaktır” dedi.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla