Milas Çizgi Gazetesi

CUMHUR İTTİFAKI İL BAŞKANLARI: “GAYRETLE ÇALIŞMAYA DEVAM”

CUMHUR İTTİFAKI İL BAŞKANLARI: “GAYRETLE ÇALIŞMAYA DEVAM”
Süt Birliği
65 okundu Okundu
23 Mayıs 2023 - 13:28
Süt Birliği

Cumhur İttifakı Muğla İl Başkanları 13.Cumhurbaşkanı seçiminin 2. Turuna ilişkin seçmen ortak çağrı yaptı. Yapılan açıklamada, “Bizler Cumhur İttifakı İl Başkanları olarak seçmenimizden rehavete kapılmadan 14 Mayıs’ta olduğu gibi 28 Mayıs’ta da sandıklara giderek oylarını kullanmalarını istiyoruz” denildi.

 

AK Parti Muğla İl Başkanlığında yapılan açıklamaya, AK Parti Muğla İl Başkanı Av. Gültekin Akça, Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Yeniden Refah Partisi Muğla İl Başkanı Yılmaz Elçin katıldı.

İl Başkanları yaptıkları açıklamada seçmeni sandığa davet etti ve açıklamada şu ifadelere yer verdiler:

“14 Mayıs’ta yapılan seçim sonuçları ile seçim öncesi anketlerle yapılmak istenen olumsuz algı milletimiz tarafından yıkılmıştır. Cumhur İttifakı olarak dün olduğu gibi bugün de hep birlikte aynı gayretle çalışmaya devam ediyoruz.

Sonuçtan hiçbir şekilde şüphemiz yoktur. Ancak çalışmayı da elden bırakmıyoruz.

14 Mayıs seçimleri öncesinde olduğu gibi bugün de milletimiz yine Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındadır. Cumhurbaşkanımız güçlü bir destekle yine kazanacaktır.

Bizler Cumhur İttifakı İl Başkanları olarak seçmenimizden rehavete kapılmadan 14 Mayıs’ta olduğu gibi 28 Mayıs’ta da sandıklara giderek oylarını kullanmalarını istiyoruz.”

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla