Milas Çizgi Gazetesi

CHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI TANITILDI

CHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI TANITILDI
Süt Birliği
126 okundu Okundu
16 Nisan 2023 - 15:09
Süt Birliği

Muğla CHP’den 28’inci Dönem Milletvekili Seçimi için aday gösterilen 7 isim, Menteşe’deki Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programla tanıtıldı.

Programda konuşan CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, “13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde, ülkemizde hak ve hukuku yeniden inşa etmek için hep birlikte iktidara yürüyoruz. Muğla’mızı Ankara’da temsil edecek adaylarımıza başarılar diliyorum. Yolları açık olsun” dedi ve önceki dönem

milletvekilleri ile belediye başkanlarına çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

CHP 4. sıra adayı Selçuk Özdağ, programı nedeniyle tanıtım toplantısına katılamazken, milletvekili adayı 6 isim konuşma yaptı.

MİLLETVEKİLİ ADAYLARI TEKER TEKER KONUŞMA YAPTI

7. sıradan aday gösterilen Salih Nazmi Büyükdöğerlioğlu, “Bu dönem listenin kritiğini yapacak bir dönem değildir. Bu dönem, el ele iktidara yürümemiz gerektiği bir günü yaşıyoruz. Şahsi ikbal peşinde olmadığımızı göster

meliyiz. Ancak o zaman CHP’ye hizmet etmiş oluruz. Sen ben demeden birlik içinde çalışmalıyız” dedi.

6. sıra milletvekili adayı Fatma Gebeş Çimen, “21 yılda ülkemizde bozulmadık hiçbir yapı kalmadı. Özellikle hukuk sistemi büyük yara aldı, adalet yok oldu. Toplumun mutlu olmadığ

ı çok açıktır. 14 Mayıs günü söz veriyoruz. Kazanacağız” diye konuştu.

5. sıra milletvekili adayı Mehmet Demir, “İnancımız sonsuz. En az 5 milletvekili çıkaracağız. Buna inanıyoruz, güveniyoruz. Ben örgütüme güvenerek yola çıktım. 35 yıldır bu örgüte hizmet ediyorum. 1 35 yıl daha hizmet etmeye varım. Küskünlükleri, kırgınlıkları ortadan kaldıracağız. Bizim Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı olarak görmekten başka bir isteğimiz yok. Bizim seçilip seçilmememiz önemli değil. Biz bu yola belediye başkanı, milletvekili olalım diye çıkmadık. Her zaman siyasetin içinde olacağız. Kimse örgütten büyük değil” dedi.

3. sıra milletvekili adayı Süreyya Öneş Derici, “Değişim hepimizin hücrelerinde başladı. Değişiyoruz ve geliyoruz. İlk hedefimiz, Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya’ya uğurlamak olacak. Ardından meclise kanu

n yapıcı olarak gireceğiz. Türkiye’yi eski gücüne kavuşturmak için çok çalışacağız” ifadelerini kullandı.

2. sıra adayı Gizem Özcan, “Bu bayrağı bu güne kadar taşımış olan milletvekillerimize emekleri için teşekkür ediyorum. Cumhuriyetin 100’üncü yılında partimizi iktidara taşıyacağız. 21 yıllık iktidar toplumun tüm kesimlerinde derin yaralar açtı. Bunu Muğla’daki yangınlar ve depremlerde gördük. Kuvayı Milliye ruhuyla bu zorluklara boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Sana söz Muğla, Muğla hakkını alacak, kadınlar hakkını alacak” dedi.

1 . sıra adayı Cumhur Uzun, “Ben bizim adımıza Cumhuriyet sevdalıları koydum. Cumhuriyet aşkıyla başlayan mücadele, bugünkü koşullardan çok daha zor koşullarda başlayan mücadeleyi bugün bizler veriyoruz. Bu çok önemli bir seçim. 16 Nisan 2017 tarihinde ucube sisteme evet denildi. O gün, Türkiye’de kötü günlerin başlangıcının ilk günü oldu. Bugün bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Kahrolarak geçirdiğimiz bir 5 yıl yaşadık. Ülkenin yine geleceğini çok etkileyecek bir seçime gidiyoruz. Gerçek bir cumhuriyet, gerçek bir halk iktidarı nasıl olur herkese göstereceğiz. Bu sistemle yaşadığımız en mutlu günümüz bu gün olur. Seçimi kaybetmenin nasıl bir sonuca neden olacağını hepimiz tahmin ediyoruz. Karamsar olmamamız gerekiyor. Yüzde 50’miz hazır. Sadece artı 1 kaldı. 14 Mayıs gününe kadar art 1’i bulmak için çalışacağız” diye konuştu.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla