Milas Çizgi Gazetesi

BU SENE ŞAMPİYONLUK SIRASI MİLAS’TA

BU SENE ŞAMPİYONLUK SIRASI MİLAS’TA
Süt Birliği
80 okundu Okundu
15 Nisan 2023 - 17:40
Süt Birliği

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın organizasyonuyla bu yıl yeniden İstanbul Atatürk Havalimanı’nda milyonlarca teknoloji tutkununu buluşturmaya hazırlanan TEKNOFEST 27 Nisan -1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı tüm gençlik merkezlerinden ortaokul, lise ve üniversite kategorilerinden 84 takım finale kalmaya hak kazandı. Ortaokul kategorisinde finale kalan takım sayısı ise 8.

Festival öncesi ‘Robit Games takımı’ aileleri ile birlikte Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’yi ziyaret ettiler.

Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Milas Gençlik Merkezi “Sıfır Atık Temalı Robotik Oyun” projesi ile Robit Games takımımız Teknofest 2023 Eğitim Teknolojileri yarışması ilkokul/ortaokul kategorisinde finale kalmaya hak kazanmıştır. Bu kapsamda takımımız ve velilerimiz ile birlikte Milas Kaymakamımız Mustafa Ünver Böke’yi ziyaret ettik. Takımımızın ulaşım, yeme-içme ve konaklama masrafları Gençlik ve Spor Bakanlığınca karşılanacaktır. Bunun yanı sıra standımızı ziyaret eden katılımcılara zeytin ikramı yapılacak ve Milas’ımızı tanıtan broşürler ve görsellerde de olacaktır. Daha önce aynı proje ile Temiz Deniz Derneği tarafından gerçekleştirilen Sıfır Atık Örnek Proje yarışmasında birinci olduk. Daha önce Köyceğiz ve Kavaklıdere İlçeleri Teknofest’te 1. oldular, şimdi Milas olarak bu başarıyı biz göğüslemek istiyoruz. Projemize ve takımımıza güveniyoruz. Şimdiden başarılar dileriz” dedi.

Robit Games takımı

* Ceyda KARACA – Takım Kaptanı

* Gözde DÜNDAR

* Eylül ÜNAL

* Yağmur MUŞDAL

*İlhan ÖZDEMİR (Proje Danışman Öğretmeni)

*Şahin DEMİR (Gençlik Merkezi Proje Koordinatörü) oluşuyor.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla