Milas Çizgi Gazetesi

“BIRAKMADIK BIRAKMAYACAĞIZ”

“BIRAKMADIK BIRAKMAYACAĞIZ”
Süt Birliği
534 okundu Okundu
29 Mart 2023 - 12:23
Süt Birliği

DSP Muğla İl Başkanı Michael James Aşkar’ın, dün il ve ilçe yöneticileri ile milletvekili aday adaylarının istifa ettiğini duyurmasının ardından bugün DSP Milas İlçe Başkanı Gürsel Doğan ve DSP Muğla Milletvekili Aday Adayı Fırat Akın’da ortak bir açıklama yaparak Millet İttifakı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini belirtti.

DSP İlçe Başkanı Gürsel Doğan’ın açıklaması şu şekilde: “Genel Merkezimizin karar ile tüm üyelerimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde istediği adaya oy vermekte özgürdür. Bizler Milas İlçe Örgütü olarak Millet İttifakı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemekteyiz.

Son günlerde kamuoyunu meşgul eden, istifa ederek İl Başkanlığı’ndan ayrılan eski il başkanının açıklamaları üzerine görüşlerimizdir. Partimiz milletvekilliği genel seçimlerine tek başına katılma kararı almıştır. DSP’li olmanın gereği ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde elimizi taşın altına sokmaktan geçmektedir. Merkez ilçe örgütümüz Milas’ın içinden yetişmiş, akademik alt yapısı, emekçi kimliği, gençliği ile pırıl pırıl adayımız olan Fırat Akın ile her türlü siyasal ayak oyunlarına karşı dik durmak için seferber olmuş durumdadır… bırakmadık, bırakmayacağız anlayışı ve iraadesi ile tüm Muğlalı, Milaslı hemşehrilerimizi bu onurlu duruşa kurucu önderimiz, dürüst liderimiz rahmetle saygıyla andığımız Bülent Ecevit’in mirasına sahip çıkmaya davet ediyoruz. Genel merkezimizin karar ile tüm üyelerimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde istediği adaya oy vermekle özgürdür. Bizler Milas İlçe Örgütü olarak Millet İttifakı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemekteyiz. Cumhuriyet’in kurucu Ulu Önderi M. Kemal Atatürk’ü ve demokrasiyi öteden beri içinde özdeşleştirmiş DSP ülkemizin geleceğinin sigortasıdır.”

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla