Milas Çizgi Gazetesi

BAŞKAN GÜRÜN’DEN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

BAŞKAN GÜRÜN’DEN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI
Süt Birliği
66 okundu Okundu
12 Mayıs 2023 - 0:16
Süt Birliği

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, tüm vatandaşların sosyal hayata eşit olarak katılabildiği, mutlu, huzurlu ve engelsiz bir Muğla için çalıştıklarını söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; ‘’ Vatandaşlarımızın huzurlu ve mutlu bir şehirde yaşaması için var gücümüzle çalışıyoruz. Sosyal hayata katılmakta zorlanan, doğuştan veya sonradan engelli olan hemşehrilerimizin sağlığı ve evlerinde kısıtlı kalmadan yaşamlarını sürdürebilmeleri için de yenilikçi hizmetlerimizi hayata geçiriyoruz. Türkiye’de ilk olan Kısa Mola hizmetimizle 2016 yılından bu yana engelli evladı olan fedakâr annelerimizin kendilerine zaman ayırmasını sağlıyor, özel merkezlerimizde engelli evlatlarımızı ev sahipliği yapıyoruz. Plajlarımızı engelsiz hale getiriyor engelli vatandaşlarımızın plajın en güzel yerinden denize girmelerini sağlıyoruz. Sende Gel Engelsiz Kafe’mizle farkındalık yaratıyoruz. Engelli nakil ve evde bakım hizmetlerimizle sağlık, engelli erişimine uygun otobüslerimizle ulaşım, engeli izci gibi etkinliklerimizle kültürel olarak engelli hemşehrilerimizin yanında oluyoruz. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda sevgi, hoşgörü ve hizmetlerle tüm engellerin ortadan kalktığı, toplumsal hayatta engelli, engelsiz ayrımı olmadan herkesin yerini aldığı, mutlu, umutlu günler diliyor, özellikle engelli evladına tüm vaktini ayıran fedakar annelerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla